שלום אני הדר שבט הרא"ה סניף ב"ש מרכז!!! תהני!
א איתמר זלק New member 6/4/06 #31 שלום נופר מה נשמע?! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif מה קורה הכל טוב? טוב ברור שכן גם אני התרגשתי בפעם הראשונה שנכנסתי לפה מאחל לך שיהיה רק בסבבה בפורום ואגב מאיפה את?
שלום נופר מה נשמע?! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif מה קורה הכל טוב? טוב ברור שכן גם אני התרגשתי בפעם הראשונה שנכנסתי לפה מאחל לך שיהיה רק בסבבה בפורום ואגב מאיפה את?
M Mr Slider New member 6/4/06 #32 שלוםםםם =] ../images/Emo199.gif היי אני מולי סניף אשדוד מרכז שליטהה מאיפה את נופר
ש שדה חרוש New member 7/4/06 #50 ברוכה הבאה... כל הכבוד על הנימוס... לומר תודה רבה לכל אחד זו משימה לא פשוטה. (בייחוד אצל ביינישים... כיום נוהגים לומר שכוייח במקום תודה או תודה רבה... תופעה שנראית לי מגונה בהחלט... וכמובן שגם לי יש הרבה מה לשפר בה). בכל אופן... הפיקי את המירב.
ברוכה הבאה... כל הכבוד על הנימוס... לומר תודה רבה לכל אחד זו משימה לא פשוטה. (בייחוד אצל ביינישים... כיום נוהגים לומר שכוייח במקום תודה או תודה רבה... תופעה שנראית לי מגונה בהחלט... וכמובן שגם לי יש הרבה מה לשפר בה). בכל אופן... הפיקי את המירב.