שלוםםםםםם קוראים לי נופר אני משבט נצח ואני חדשה מקווה להשתלב...
N N0 far New member 6/4/06 #1 שלוםםםםםם../images/Emo13.gif קוראים לי נופר אני משבט נצח ואני חדשה מקווה להשתלב...
M Mrs ButterFly New member 6/4/06 #10 ../images/Emo204.gif ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה נצח שליטה ווי, עוד נופר מנצח! מגניבבב
../images/Emo204.gif ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה נצח שליטה ווי, עוד נופר מנצח! מגניבבב
M Mrs ButterFly New member 6/4/06 #33 ../images/Emo204.gif יואוווו נופרררר אלוקים ישמוררררר!!!!! חכי חכי בבצפר..
N N0 far New member 6/4/06 #34 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נויתתתתתת מגניב את פה את רשומה בתפוז? לא ידעתי איזה מגניב חחחחחחחחחחחחחח ***מפחדת מעניין מה תעשי לי *** תגידי והכלטובה זאת נופר
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נויתתתתתת מגניב את פה את רשומה בתפוז? לא ידעתי איזה מגניב חחחחחחחחחחחחחח ***מפחדת מעניין מה תעשי לי *** תגידי והכלטובה זאת נופר
M Mrs ButterFly New member 6/4/06 #37 ../images/Emo204.gif אהמ אהמ..כן.. כבר יותר משנתיים וכן נופרוש, כעת תפגשי עם חברתך לכיתה גם מחוץ ללימודים.. (הסיוט הכי גדול שלך .. הא הא.. ) העיקר עכשיו לא יגידו שאני גוררת את חברות שלי לפורום..
../images/Emo204.gif אהמ אהמ..כן.. כבר יותר משנתיים וכן נופרוש, כעת תפגשי עם חברתך לכיתה גם מחוץ ללימודים.. (הסיוט הכי גדול שלך .. הא הא.. ) העיקר עכשיו לא יגידו שאני גוררת את חברות שלי לפורום..
N N0 far New member 7/4/06 #51 חחחחחחחחחחחחחחחחח אוווופ לא מספיק אני צריכה לסבול אותך בלימודים? מילאאאא סתם