שלוםםםםםםם!!!

wind and fire

New member
שלוםםםםםםם!!!

אני חדשה כאן וראיתי שאתם ממש נחמדים ואתם אומרים שלום לכול החדשים אז גם אני רוצה!! בלי כיפוחים!!!

שחור

New member
תגידו מה כל אחד צריך יחס מיוחד

סתם ברוכה הבאה ו...תהני

ברוכות הבאות..

עכשיו כשעשיתי את זה, אוכל לחיות עם עצמי (וכל חבריי הדמיוניים כמובן) בשקט מופתי... c ya

ולקום יא סאלם!!!

אז מה המצב חדשושה?~! איך החיים מטריפים או מפוצציפ(בפיגועים)... אז מי את מה את איך את?? ספרי על עצמך ונקווה שלא תעלמי ותהיה אחת מהחברה כי ממש מגניב כאן אז
ובאותה הזדמנות אספר לך גם קצת על עצמי: אז אני אניטה ואני בת 14 מפ"ת אני קצת סתומה ומשוגעת עקב היותי ללונדה ובסך הכל זהו.. אם תרצי להתכתב או סתם לדבר אז מס´ האי סי קיו שלי הוא: 155356332 ותהני!!!

ונאחל לך...

ב-ה-צ-ל-ח-ה!* * - במבטא עודד מנשנש (אגב, זה שאני מאחלת את זה לכל הטירונים, לא אומר שאני לא מתכוונת לזה בכל פעם מחדש מעמקי ליבי)

shiri-d

New member
סורי שהגבתי על זה רק עכשיו...

פשוט לא הייתי פה... הייתי במקום שקט... בלי מחבלים.. ירי... או כל דבר אחר... וכן... זה בארץ... וגם מצאתי לי מקום מאוד נחמד שאני רוצה לגור בו... בכל אופן... למרות שזה מאוחר... אני יתן לך את הכבוד הראוי... והאחל לך ברוכה הבאה
כמו שאני עושה לכולם... ואני מתנצלת מראש אם שכחתי מישהו... ותודה על המחמאה... זה כמו מרגרינה... עזבו...

wind and fire

New member
תודה!!!!!!!!!!!!

תודה על כול האיחולים והברכות !! כיף להצטרף לפורום הזה!!! ואני משתתפת בדי הרבה פורמים... אתם כול כך חמודים! טוב , נתחיל לספר... אני גרה בעיר חדרה, שבטח אתם כולכם מכירים, ועם לא אז תדליקו את הטלויזיה, ותראו:"פיגוע קשה היה בחדרה.." כן, כן, ככה העיר "שלי" מפורסמת, בעזרת כמות הפיגועים שלה, אבל עם חושבים על זה, ככה גם הרבה ערם במדינה, ככה שחדרה בכלל לא מיוחדת,טוב לא משנה, אני לא מאלה שאוהבים לקראו מכתבים ארוכים, אז אני לא רוצה להעביר אותכם בעינוי משלכם... אני אישית מטורפת על ארה"ב והייתי שם איזה 5 פעמים, במיוחד בניו יורק, ועובדה מפחידה: הייתי על מגדלי התאומים, בקומה 108, שבועיים לפני אירועי בן לאדן! הייתי בחופש שם אצל דוד שלי, ונשארתי שם עד ל30 לאוגוסט, וביום האחרון שהייתי שם, אז הלכתי לבדוק שם עם דוד שלי את אולם האירועים (ידעתם שהיה דבר כזה בתאומים?) בקומה 108 בגלל שהבן שלו (בן דוד שלי) רצה להתחתן שם! איזה מפחיד עם הוא היה מזמין מקום?? טוב, נסיים... אני כבר עייפה מלכתוב.. נדבר מתי שהוא..

wind and fire

New member
סליחה!

אני בת 15... ואני אוהבת לשמוע מוזיקה, בעיקר רוק פאנק, וכמה שיותר עוצמה בתופים אז יותר טוב... אני אוהבת להיות עם החבר´ה שלי.. ולקרוא דברים על "מופע האימים של רוקי"... וכול מיני..

למעלה