שלוםםםםםםם

שלוםםםםםםם

שלום לכולם, אני חדשה בפורום. אני לא מבינה למה אנשים פה שונאים את אקסל רוז???? הוא תותח, אף אחד לא יגיע לרמה שלו לא בכתיבה ולא בהופעה.

rainbow 1974

New member
לא כולם שונאים אותו../images/Emo9.gif

אני חושבת שיש יותר טובים ממנו אבל הוא בהחלט מוכשר.

exterior

New member
מייקל ג'קסון יותר פאתטי, וסורי על

ההשוואה אבל שניהם מלחינים גאונים, ואין מה לומר- לאקסל רוז מגיע כבוד.. אבל היום הוא פאתטי, ואם הוא ימשיך ככה אז אף אחד לא יזכור את זה שהוא היה פעם משהו. אני שונאת מטאל, אבל מעדיפה לשמוע ברקע (ורק ברקע) את גאנס על מטאליקה. זהו.

UnderTown

New member
אני

שונא אותו. הכתיבה שלו לא מדהימה כל כך, השירה שלו פשוט צורמת ונוראית בצורה (ואני עוד שומע מלא להקות שלא שמות זין על שירה), אני שונא את כל הצווחות שלו, בכלל, הוא כולו מלא בפוזה - אם תסתכל על תמונות עכשוויות שלו, תראה כמה ניתוחים ומתיחות פנים הוא עשה. הוא נראה כמו איזה חייזר, או כמו "רוקסטאר" שמנסה לשחזר את עצמו. בכלל, גאנז אנד רוסס להקה גרועה בטירוף, אנשים סתם מתלהבים מהם ומהקול המטומטם של האקסל רוז הזה.

fire witch

New member
אני...

לא מבינה מה זה הקטע הזה של לבטל כל אדם אחר בשביל להראות שהזמר שאת אוהבת הוא "תותח" ! אקסל רוז לא כותב כזה מדהים והוא לא מופיע כזה מדהים לפחות לא בעשר שנים האחרונות וגם אם הוא כן אין סיבה לזלזל באף אחד אחר. אני לא מנסה להפוך את זה לדיון "האם אקסל רוז מדהים?" אלא להעביר מסר ולכן אשמח אם לא תנסו להבהיר לי שהוא כן מדהים . אקסל וגאנז היו נכונים לתקופתם כמו כל להקה/זמר אחר שהצליחו בצורה מסחררת בתקופה מסוימת ואם את אוהבת אותם עד עכשיו - שיבושם לך אבל לא הבנתי מה הדיעה על מדהימותו של אקסל תורמת כרגע .

SomebodyElse

New member
ברוכה הבאה,

ולא כולם פה שונאים את אקסל רוז. אני אישית מאוד מאוד אוהבת אותו, וחושבת שהוא זמר, פרפורמר וכותב מעולה [או היה. לא יודעת מה איתו עכשיו
]. אני פשוט לא רואה טעם להיכנס לויכוחים טפשיים עם מי שקופץ ואומר "חבל שאקסל לא התאבד". מה הטעם? אם מישהו שונא אותו, שישנא. אני לא אשכנע אותו לאהוב את אקסל והוא בטח לא ישכנע אותי לשנוא את אקסל, בסופו של דבר זה הכל עניין של טעם. אגב, אם בא לך, בואי לקומונה. Blind Melon - Paper Scratcher

NYMets Man

New member
הו יופי

ברגע שרשמת את זה "הוא תותח, אף אחד לא יגיע לרמה שלו לא בכתיבה ולא בהופעה" את הפלת את כל הרצינות מהדיון הזה קודם כל תכירי 0.0001% מהפרונטמים בסצינת הרוק ואז תתחילי לדבר כרגע תסתפקי בזה שהוא סתם פאג שנשמע גרוע מאוד

למעלה