שלוםםםםםםם!!! שלום אנשים!!! לא הייתי כאן מלאאאאאאא זמן ורציתי להזכיר לכם שאני עדיין כאן...
ק קוממון New member 10/10/03 #1 שלוםםםםםםם!!! שלום אנשים!!! לא הייתי כאן מלאאאאאאא זמן ורציתי להזכיר לכם שאני עדיין כאן...
A Apikachu L New member 10/10/03 #2 הי!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? וסתם שאלה:למה לקוריאיקקומון יש קול צרוד?לא אמור להיות לו הקול שלך(יענו של טומי)
הי!!!!!!!!!!!!!! מה קורה? וסתם שאלה:למה לקוריאיקקומון יש קול צרוד?לא אמור להיות לו הקול שלך(יענו של טומי)
L Leemon New member 11/10/03 #6 עושים על הקול שלו אפקטים.. כמו שאורי עושה את כל ההתפתחויות של טאקויה, רק עם אפקטים שמשנים את הקול.
ל לינה דובדבן New member 10/10/03 #3 ברוך השב ../images/Emo13.gif אמ... לא מכירה אותך ^^' אז את מי אתה מדובב?
O OFIRB9 New member 10/10/03 #5 אה טומי מה המצב אחי!? בחיי התגעגתי, יפה לראות עוד פרצוף אדום (או שם) בפורום הזה, זה הופך אותו לפורום סלברטי *פוגעת בי פחית* טריירי חאלס!!!
אה טומי מה המצב אחי!? בחיי התגעגתי, יפה לראות עוד פרצוף אדום (או שם) בפורום הזה, זה הופך אותו לפורום סלברטי *פוגעת בי פחית* טריירי חאלס!!!