שלוםםםםםםם

דווקא לגובה שלך 80 ק''ג זה ממש מממששש בסדררר.

80 קילוגרם לגובה שלך זה משקל נורמלי בהחלט,אבל אם בכל זאת הרגשת כל כך רע אם עצמך והחלטת לעשות שינוי אז כל הכבוד שהצלחת:)......אגב מה בדיוק גרם לך להרגיש לא נוח עם עצמך?

מה שגרם

לי אי נוחות זו העובדה שנכנסתי לחנויות,מדדתי בגדים שמאוד רציתי והם לא עלו עליי כמו כן, במשפחתי לא חסרות בעיות בריאותיות כגון, סכרת ולחץ דם מה שמעלה את סיכויי לחלות(חס וחסס) בהן אילולא אשמור

בסדר אבל 80 קילו על 1.76 זה בכלל לא בממדים ש

זה בכלל לא בממדים של השמנת יתר,....ותכלס בחנויות בגדים אז נכון שיש ת'חנויות האלה שמייצרות מידות לסומליות בעיקר,אבל גם לא חס רחנויות אופנתיות שדואגות גם לנשים שהן מעט מלאות....כי האמת ש80 קילו על 1.76 זה לא נשמע יותר מקצת מלאה...אבל האמת שזה גם עניין של מבנה גוף ופורפורוציות....יש כאלה שיש להן מבנה צר אז הן אמורות לשקול קצת פחות.......למשל יש לי חברה שהיא כחה בין 1.70 ל -1.67 והיא שוקלת 55 שזה נשמע רזה...אבל היא בכלל לא רזה,היא אפילו אולי טיפ טיפונת מלאה ,כי הקטע האו שיש לה מבנה צר,ויש לה רגליים רזות ואין לה בכלל תחת והאי באמת לובשת מידה 36,אבל בפלג גוף עליון יש אצלה מה לתפוס,יש לה צדדים,ומותניים קצת רחבות יחסית,וקצת זרועות וציצי גדול,כאילו השומן מתרכז אצלה בפלג גוף העליון,ובגלל זה היא לא נראית רזה אפילו שהאי שוקלת 55....אבל אני למשל שלי יש מבנה רחב(ושוקלת 70 ק''ג) אם אני הייתי שוקלת 55 הייתי נראית רזה בטירוףף

למעלה