שלוםםםםםםםם אני חדש פה בפורום... בן 17 מה מצב בבנננננננננות? ומה מצב אחים ששלללללללייייי?
ג גלעד boy New member 4/8/04 #1 שלוםםםםםםםם אני חדש פה בפורום... בן 17 מה מצב בבנננננננננות? ומה מצב אחים ששלללללללייייי?
א אחת בטרוף New member 4/8/04 #2 ברוך הבא!../images/Emo14.gif מה מצב?!?! אני דנה בת 15 (עוד מעט) מקווה שתהנה פה בפורום!
A alina41 New member 4/8/04 #4 ברוך הבא!!!! תהההההההנננננננההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!! וגלעד יש לך שם יפה! גם לאחי קוראים ככה!
ברוך הבא!!!! תהההההההנננננננההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!! וגלעד יש לך שם יפה! גם לאחי קוראים ככה!
ש שני 17 המקורית New member 4/8/04 #3 ../images/Emo24.gif הייי וברוך הבא!! היי וברוך הבא אני מקווה שתהנה בפורום! אני שני ואני עוד מעט בת 18 אז נעים מאודדד
../images/Emo24.gif הייי וברוך הבא!! היי וברוך הבא אני מקווה שתהנה בפורום! אני שני ואני עוד מעט בת 18 אז נעים מאודדד
א אחת בטרוף New member 4/8/04 #14 ללאאאאאאא...../images/Emo14.gif אין לי! וגם אתה נראה לי ממש חמוד.....
א אחת בטרוף New member 4/8/04 #17 חחחחחח......./images/Emo14.gif אביטללללללל.......גלעדים.........חחחחחחחחח........
ג גלעדוס1 New member 4/8/04 #18 מצטער, אבל אני לא נותן פרטים בבית שלנו כבר קיבלנו 3 טלפונים מאנשים שאנו לא מכירים וטענו כי המספר מתפרסם בתפוז. ומאז אני לא נותן יותר פרטים!
מצטער, אבל אני לא נותן פרטים בבית שלנו כבר קיבלנו 3 טלפונים מאנשים שאנו לא מכירים וטענו כי המספר מתפרסם בתפוז. ומאז אני לא נותן יותר פרטים!
ס סוזנוששש New member 4/8/04 #8 ../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif ברוכהה הבאההה!! ואני סוזיי בת 14!! מקווהה שתהנהה בפורמנו הקטט!!
../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif ברוכהה הבאההה!! ואני סוזיי בת 14!! מקווהה שתהנהה בפורמנו הקטט!!
ב בילבי ע ל ספידים New member 4/8/04 #11 ברוך הבא!! קוראים לי אביטל ואני עוד מעט בת 17!! מקווה שתהנה פה!!