שלוםםםםםםםם לכולן !

greentigerchild

New member
שלוםםםםםםםם לכולן !

התגעגעתי נורא ! מה שלומכן ? אני בסדר... עידכונים : היה מפגש פונדי (מרכז) ביום שישי והיה נורא מרגש לראות הריון של 24 שבועות, אישה פורחת ויפה, ולשמוע שההורים, כן ההורים, עדיין לא מעכלים את הברכה...באותה נימה של אהבה היה מרגש לראות פונדי מתאוששת לאחר הפלה וממשיכה קדימה בנחישות... אנחנו כאלה חמודות...באמת. מרגע לרגע אני מתחילה לקלוט את רגעי השמחה שיבואו לזוג שלי כשיחזיקו את האוצר בידיים...מירבי בטח מסכימה שהרגש שאופף הוא עצום. אני חושבת שיותר מהכל, המפגשים האלה, איתכן ועם אחרות, מבהיר לי שבאמת-באמת יש זוג שרוצה נורא ילד והרגע הגדול הוא השנייה הראשונה שהוא בידיים...ואני הייתי שם לעזור. [אולי מירבי, תספרי קצת יותר מה עבר עלייך בשניות/דקות ראשונות שהחזקת את ליבי...בבקשה.] חוץ מזה : יש לי פגישה עם פרופ´ דור ביום ה´ הקרוב, לתיכנון, וועדה מאוד בקרוב, אז אני מתרגשת, כי הכל הופך יותר ויותר מוחשי ואני כבר רוצה להיות שם. אני מאושרת בשבילך, דרדי, ואני מקווה שתנוחי הרבה...בהריון שלי עם הקטנה כל הזמן רציתי לישון (לא לשכוח שעבדתי חצי משרה וחטפתי מכות), בעיקר נימנמתי לי בפארקים ומדשאות...לא היו לי כל תופעות אחרות ! מקווה שגם לי זה ייסתכם בלישון... סלי הגדולה ! שיחקת אותה בגדול ונהדר שאת בודקת בנוגע ללימודים ! אני מחזיקה לך אצבעות שתגשימי, צעד צעד, כל חלום קטנצ´יק וגדולצ´יק שהיה לך אי-פעם...אני פשוט גאה בך. ענתי אהובה...ובכלל, לכל המיועדות...כ"כ מוזר לקרוא לכן ככה, אבל אני רק "מתחילה לגרד" הבנה של הרצון והצורך שלכן בילד...אני יודעת שאני לא ב"צד" שלכן, אבל ליבי איתכן בכל שיחה שיש לי עם הזוג שלי...אני רואה את זה בעיניים ושומעת את זה בקול... ולכולכן : אני שמחה שאני מכירה אתכן... נראה לי שאני לומדת, דרך ההיכרות עם הפונדקאות ומכולכן, לאהוב יותר ויותר את הקטנה שלי...דבר שחשבתי שהוא עצום כבר מלידתה... להתראות בקרוב - אילי

אילי היי../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק בוועדה שתהיה בע"ה בקרוב,קרוב מאוד. בהצלחה אצל פרפ דור ביום חמישי
חמודה את לא בצד שלי,אבל לשתינו אותה מטרה :והיא הבאת ילד לעולם !!!!!!!!!!!!!! טוב....... מה איתי? היום אני הולכת לקבל ...... כוריגון השאיבה מתוכננת ליום שני הקרוב
. אתן יודעות,הפסקתי את הקומדין,ואני על קלקסן כרגע(זריקות לבטן
)

מירבי*

New member
שבוע טוב יקירותיי...../images/Emo24.gif

אילי, אני מבטיחה בימים הקרובים לשבת ולכתוב את כל סיפור הלידה של ליבי, כולל תחושות שלי ושל סלי המקסימה שלי.. מה אגיד לכם..אני מאושרת באמת..ליבי שלי לא הפנימה לחלוטין את הרעיון שבלילה ישנים וביום ערים..וכתוצאה מכך אני הרבה יותר עייפה אבל הרבה הרבה יותר שמחה ומאושרת..לפעמים בלילה כשהיא מתעוררת לאכול לוקח לי כמה רגעים להבין שזה אמיתי ושהיא שלי... מאחלת לכולנו שבוע נפלא, מלא באהבה ובבשורות טובות.

למעלה