שלוםםםםםםםםם

בולש

New member
שלוםםםםםםםםם

לבית התקוות ערב טוב ושלוםםםםםםםםםםםםםםם אומרים יש אהבה בעולם אז כן שיש כאן מצאתי אותה והאהבה מצאה אותי כאן מזה עידן ועידנים של היעדרות מהבית והבית לא נעדר ממני יושבי בית התקוות שיגרו איגרות אהבה וגעגועים ואני המשכתי בשתיקתי היום קיבלתי מסרים מחברים יקרים ומודאגים היום נכנסתי לפורום וראיתי היום הרגשתי כאילו מעולם לא נעדרתי היום גם אומר לכם כי אני אדם פשוט וקטונתי מתארי הדר היום רוצה רק להודות לחברים שלא שכחו אותי רק אהבה בולש

בולש

New member
מוקדש לחברים יקרים שלי ../images/Emo14.gif

נגני אהבה על מיתרי יגון שאי קולך בדממת הצער הנה החורף חלף והאביב מאחר השער בגן עוד פתוח נגני אהבה נגני את פנייך מבקשים הלב טועה כעדר עזוב נפש השקי בטל נגינתך המשיכי ונגני ברכות אהבה לחלות פנייך מייחלים הנשמה רעבה כחסר בית וכשעייפת לנגן יהללוך האוהבים

jud1001

New member
בולש..../images/Emo24.gif כמה טוב ../images/Emo41.gif

לראותך כאן ביננו.. מוסיפה
...

ש ר ה לה

New member
יהללוך המלאכים בולש../images/Emo189.gif../images/Emo24.gif

אהבתי את מילותיך. עכשיו אני מתחילה להבין את האהבה והדאגה ששררו כאן בתקוות ביממה האחרונה.... "יהללוך המלאכים". שיר יפה למענך

optimi10

New member
בולש ../images/Emo24.gif נשמה

מלא אותה את הנשמה מלא אותה ביפי הבריאה כמדומני שאתה מנגן בגיטרה עד כמה שזכרוני הדפוק לא בוגד בי הפעם ,, מה איתה ? לא מצליחה למלא אותך ? .. אתה עדיין גר בדרום הרחוק ? בפסח הייתי שם אצל בתי .. וחשבתי לעצמי חבל שאין לי את הכתובת שלך
) היה עולה לך בכמה כוסיות משקה .
)

../images/Emo140.gif

תמיד הערכתי את הכתיבה שלך בולש ישירה נוגעת לא משאירה מקום להתחבא הכל חשוף ועדין יהללוך פעמונים רק טוב!!!

איזה יופי בולש לראות שצוות החיפוש

שהורגן על ידי ניקו וגחלולה נשא פרי והביאוך עד הלום כמה נכון אין כמו בית ממנו יוצאים ואליו חוזרים כפי שכתבת בולש יהללוך האוהבים וכולנו אוהבים ובטוח שמבית היוצר יצאו עוד ועוד מילים על פי זכויות היוצר שלך "יהללוך האוהבים" אז הנה אתגרתי את עצמי ומאתגרת את כולםם שב"ש

צילוש43

New member
ברוך שובך בולש../images/Emo24.gif

שיר ניגנת על מיתרי אוהבים...
מילים ומילים שמתנגנים לתוך הלבב הוכנסו ומתוך הנשמה שוחזרו. חורף, סתיו,אביב וקיץ חולפים הם כמיתר אחד או שניים. חיים נרקמים חלומות שוזרים מלאי של כיסופים לניגון חוזר... במלאי כוחות הקוראת לנשמה להתעורר. יהללו מיתרייך יזמרו זמירותייך לעונות נוספות לשנים הבאות. ברוך השב לבית התקוות

עלווה

New member
בולש../images/Emo24.gifאיזה יום שמח

כמו הזמן עמד מלכת זכרונות עולים צפים ואתה מופיע במלוא הדרך יפה וזוהר מתמיד שמחה לראות את שמך מתנוסס געגעתי המונים .... ולשעת לילה זו מקדישה לך בולש שיר שאוהבת

../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

נה ננני ננננה נה אין שמחה ממני בלילה זה לוקחת שוונג עולה לפה דה ברבור מעל המנורה במטבח עושה סלטה לאחור ונוחתת באלגנטיות מרשימה על הדלפק בולששששששששש הגיע ישששששששששששששששששששששש אתם רואים?? כשיש תקווה הכל מסתדר נה ננני נננה נה
ניקולהההההההה אתה ישן עכשיו??? אוף שומעים את הנחירות שלך עד לכאן יאלללה תקום עושים מסיבה גדולה נה נני נננה נה בולש: געגעתי לך המון ויותר מזה ושמחה עד מאד לראותך כאן אתנו
מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף - לחיים! עכשיו יכולה לצאת למלאכת הברקת הכוכבים בשקט רק טוב!!!

עלווה

New member
זוהרת מה כוס מיץ צוף../images/Emo35.gif

הבטחת גם הבטחת אני פותחת בקבוק מיץ צוף מבציר מיוחד ועושה חגיגה

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ברור ברור חשבתי שכולם ישנים אז אשאיר את הבקבוק למחר, אבל אם את ערה יאללה נתחיל במסיבה הולכת לפתוח את הבקבוק רק טוב!!!

ברק 188

New member
אשרי האיש שלבולש יש כאלו חברים

ואיזו הפתעה בולש אתה עוד גולש ? שמח לראותך שוב בינינו שמח לשמוע על הרגשתך ויותר מכול הערכתי את מילות כתיבתך בשירך רק אהבה היא מילתך, ורק טוב היא מילת המנהלת כך שכנראה הלילה אישן טוב ואחלום לי בחום על מוזיקת גשם נעימה ומקווה שאתעורר כל מה שנכתב פה היום לא יהיה איזה.. חלום להשת'...100 ולא לפני שאני לוגם שלוק של לגימה הגונה מהבקבוק שנפתח לו לכבודך לאחר שעת חצות ב'רק שהשוטרים לא יעצרו אותי בדרכי למיטה לעשות בדיקת נשיפה...עייפתי לכן עפתי .

ניקו 45

New member
ברוך שובך הביתה חבר ../images/Emo24.gif

בית לעולם לא נוטשים . במקסימום נעדרים לפרקי זמן . אין מאושר יותר ממני היום לקרוא על שובך אלינו הביתה . לקרוא את מילותיך הכ"כ אמיתיים , ישירים ונוגעים . אינני בטוח שמצליח למצוא כרגע את המילים הנכונות המשקפים נכונה את תחושתי ומחשבתי . טוב ומרגש לראותך שוב איתנו חבר .... עכשיו אני יכול קצת לנוח .... מהמסע

ניקו, איש יפה וטוב כמוך,

ששואל לשלום חבריו וגם דואג לההשיבם לפורום למען כולנו, עכשו גם אני אבלוש ואוהב את בולש שכולכם/ן אוהבים,

ניקו 45

New member
מקווה ומאחל שושק'ה ../images/Emo141.gif

שתגלי את מה שאני ממזמן גיליתי ואליו געגתי . ולי את גורמת להסמקה

עלווה

New member
ניקו מצטרפת לדבריה של שושק'ה

אתה חבר אמיתי ומקסים
נקודה מכפת לי שתסמיק עוד קצת....

למעלה