שלוםםםםםםםםםםםםםם

קשתונה

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםם

היי קוראים לי קשת...וחיפשתי לי פורום נחמד וחביב להשתעשע ולהעביר את הזמן (כן..זה שאין לי...) אז הגעתי לפה... ובא לי לעשות משהו משעשע...אז כל אחד אחד אומר מי הוא... ו....ופדיחה שקרתה לו.:) ויוסיף תמונה...לשם הצבעוניות בלבד

פששש...קשת...סחה על השם :)

הגעת למקום הנכון. ברוכה הבאה! אני סיון מהרצליה ואמממ...פדיחה? יש כל כך הרבה...עדיף שלא נחשוף פה, אוקיי?
תמונה - אין מצב. אה אה. טוב, קבלי תמונה של ג'וני דפ. חחח

שלומלום לך קשת

אני מיכל פאדיחה? באתי לילדה עם המון בלונים ואמרתי לה מזל טוב והיא אמרה לי שהתבלבלתי בשם משפחה (היא הייתה שרון ש. ולזאת שהייתה באמת יומולדת קראו שרון ע) תמונה?? אין לי כזאת על המחשב וגם אם הייתה אני בספק אם המחשב היה מוכן לקבל אותה..

שלומלום לך..

למה את לא מספרת פאדיחה???. טממממ.. טוב קוראים לי שירן (שירנציק) ו.. פאדיחה.. אוףף.... תמיד אני שוכחת הכל כשאני צריכה לספר.. כל פעם שקוראת לי פאדיחה אני מבטיחה לעצמי לזכור אותה.. כדי שיהיה לי מה להגיד אם ישאלו אותי.. פחחח.. לא חושב אני לא זטערת בכל אופן.. הנה אהובי>>> מורן גמליאל

2תאל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מקווה שתהני
אממ פדיחה..לא מזמן היה לי טלפון ואיזה ילד מהכיתה שלי החליט לעבוד עליי והוא דיבר בקול של ילד קטן. ואני הייתי בטוחה שזאת חברה שלי. (כי היא כבר עשתה לי את זה פעם) אז שיתפתי איתו פעולה והתחלתי להגיד לו שטויות בקול כזה מוגבל. הוא נבהל ולא הבין מה קרה לי..נראתי אח"כ ככה
ספרי גם אחת שלך

קשתונה

New member
פאדיחת ההורים הגרושים שלי...

אתם מכירים את הפאדיחות שחוזרות על עצמן?? אז ככה...היתה לי ש"ש מהתנועה בה אני פעילה וההורים שלה גרושים וידעתי את זה... ולא חשבתי על זה...ואז אמרתי לה משהו ומה עם ההורים שלך??? והיא אמרה לי...קשת...ההורים שלי גרושים... ויום בהיר אחד דיברתי עם מישהו באייסיקיו (ידיד טוב של חברה טובה) ואז לא זוכרת איך הגענו לזה שגם הורים שוכבים... ואז אמרתי לו..כן כן מה אתה חושב...גם ההורים של שוכבים... "הם לא...ההורים שלי התגרשו..." ואחרי כמה שבועות דיברתי עם מישהו מהכיתה שאמר אין לו איך להגיע לחברה שלו (שגרה במושב שתי דקות ממנו) אז אמרתי לו... לך לאמא ותגיד לה: "אמא קחי אותי ל***" ואז הוא אמר...לאמא שלי אין רשיון... אז לך לאבא ותגיד לו... אבא שלי לא גר איתנו...ההורים שלי התגרשו לפני חצי שנה... ובכלל גם אין לנו אוטו! זה היה קצת מביך... הרבה יותר ממה שזה נשמע... ואם זה לא מספיק אז בכיתה ט גם נפלתי במדרגות של בי"ס:(

Superchen

New member
עוד חטב"מניקית ../images/Emo13.gif

אהלן קשת... אני חן, ברוכה הבאה. ואני לא זוכרת פאדיחות, אולי אני פשוט מעדיפה לשכוח...

Ez sLeeP

New member
קשת? קשת וענן?

זו היתה הבדיחה הפקצתיתי שלי. מי אני? המנהל, כאילו-ברור. לא רואים מהכחול? נדב. נדבו'ש. נדבי. וואטאבר. תמונה? נו טוב.

love d animals

New member
היי..

קודם כל-ברוכה הבאה
אני ליאל מאזור ת"א והסביבה..חח.. ויש לי יותר מידי פאדיחות אז אני לא אתחיל..

heaven is here

New member
הלווווו

אני שירה נעים לי מאוד
פאדיחה? כמה פאדיחות שהיו לי כאן אני לא רושמת. תמונה מצורפת בזו של מקס ("רוזוול"), למרות שמהסדרה אני יותר מעדיפה את
מייקל הכוסון

*superstar*

New member
אהלן קשת...

אני עדי. פאדיחה? בובע, המערכת יחסים שלנו לא מפותחת מספיק בשביל הפאדיחות שלי

ג ו ל י ק

New member
היי קשת...../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה...
אמממ... כמו שאר חברי לפורום אני חייב לסרב לעניין התמונה והפדיחה...
אבל תהני בפורום!... אהה... ושכחתי... אני גיא...

למעלה