שלוםםםםםםםםםםםםםםם

ניקולי

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםם

כמו בכל יום אני כאן בשעות הצהריים, הייתי חייבת לענות לכמה הודעות במסרים האישיים.. חברים מה אני אגיד לכם??? כל שנותר לי לאמר יהיה טוב. לגבי יום חמישי הבא (הקרוב) בשעה 21.00 אצלי בבית הדלקת נר חנוכה..סופגניות עליי...שכל אחד יביא עימו משהו פציח כמו.. גרעינים שחורים,לבנים,בוטנים,פיסטוק חלבי,שקדים, שתייה, וכמו כן שירן הבטיחה לנו עוגה (כי אני לא מחליפה את העוגות הטעימות שלה) מלבד זאת למי שיש רעיון מה עוד אפשר להביא שירשום. ברצוני לקבל שירוש סופי מי בא ומי לא ע"מ שאדע כמה סופגניות להזמין לפי הרשימה האחרונה להלן האנשים שמגיעים ריקי,שירן,מיקי,ג´ס,ניר,מרין, אריאל,נופר,כנראה שי (גיסי) זוכרים אותו? ועוד זוג חברים שלי, מה עם סידי, מאו יין,קוויני..וכל השאר.???? נא לשרש שלכם ניקול*

Crossface

New member
WELL

יכול להיות שהחבורה שלנו תבוא אחרי השיעור שלנו (הוא מסתיים בעשר) אז אנחנו לא יודעים בנתיים

ניקולי

New member
אביחי..

אתה יודע שאתם מוזמנים ונשמח אם תגיעו.... חג שמח לך ולחבורה המקסימה ניקול*

מיקי 35

New member
ניקוליייייי

מה שלומך יקרה שלי ? אני שוב מביא יין... את יודעת... זה מה שיש במלאי... חחחחחחחח
חוץ מזה... אני הרי מביא את שירן ואת העוגה... אז למה בעצם שאביא עוד משהו ? לא מספיק ?

ניקולי

New member
מיקמיק... ../images/Emo24.gif

ברור שאתה מביא יין ואת שירן ואת העוגה.. נשמה הכוסות עליי.... תגיד לי מה היית עצוב היום??? ועוד אחריי שהתארחתם אצלי אתמול.? ממממממ.. מעניין רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

מאו יין

New member
היי ../images/Emo24.gif

אני גמני גמני..... אני בהחלט רוצה לבוא ואביא כל מה שתירצו יש לי רק בעיה אחת...: עופר אולי לא יוכל להצטרף אלי מה שיצור לי בעיה להגיע....יש מצב לטרמפ ממישהו??....

ניקולי

New member
יקרתי בשבילך עד חצי המלכות

תתקשרי אליי ונראה אולי אבל אולי אני לא מבטיחה אני אוכל לבוא לקחת אותך, רק מה שזה יהיה מקדם ולא בשעה מאוחרת מאחר ואני עובדת עד 13.00 אז אולי בסביבות 17.00 אוכל לאסוף אותך מאיפה שהוא.. נשמתי אם יהיה לך מישהו שיוכל לקחת אותך ממקום מגורייך בשעה יותר נוחה לך תקפצי על המציאה.. שיווווו אני כ"כ שמחה שתבואי...
תגידי לי למה עופר לא יוכל להגיע?????? רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

קנגורית

New member
../images/Emo185.gifניקולי שוקולדית שכמוך!!!!

לייפי ואני שריינו אתכם ביומן שלנו אז כך שאת יודעת שנבוא גם אם נאחר קצת בגלל השיעור
מקווה שלא נאחר אבל נהנה להיות אצלך בכל מקרה מה להביא? עוגיות??? או להכין את המוס טונה שלי????
מממ... קנגורית

ניקולי

New member
קנגוריתתתתתתתתתתתתתתתתת

מתוקה שלי איזה יופי גם את כאן....
כן זה ברור שאתם מאחרים קצת אבל לצערי לא תהיו בהדלקת נר את יודעת מה אולי הנרות ישארו דולקים עד שתבואו אחרי הכל כד השמן הספיק ל - 8 ימים לא??? בקשר של מה להביא אני מציעה שתביאו בקבוק שתייה אחד וחבילת פיצוחים אחת של גרעינים שחורים לבנים או חבילת עוגיות גם כן סבבי... נראה לי יהיה לנו אחלה חג חנוכה הבית שלי יהיה מואר מחברים שאני אוהבת.. רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

קנגורית

New member
כן אני כאן חחחחחחחחח

עוגיות זה יהיה ננסה גם פיצוחים שנינו תפרנים את יודעת... חחחחווווללללההההההה עלייך!!!!!!!!

ניקולי

New member
קוקיל´ה

את הרי יודעת שכל מה שתביאו ייתקבל בברכה, אנחנו עושים את זה הפעם על תקן כיבוד קל ושתייה קלה.. טוב נו.. חוץ מהשמפניה, והיין שמיקי מביא אי אפשר בלי זה... אוהבת המוןןןןןן ניקול*
רק שמור אותי מאוהביי ומשנואיי אשמר בעצמי

mariana

New member
אל תשכחי אותי כן?

אני מגיעה עם אריאל, ואני מביאה אולי פיצוחים, מה עוד כבר אפשר להביא???
אריאל כל השבוע מדבר על זה שנלך אליכם. מה חדש אצלך?

ניקולי

New member
שיווו מרין ../images/Emo140.gif

נראה לך ששכחתי אותך?? נראה לך???????????????? ועוד את אריאל איך אפשר לשכוח?????.. נשמתי ברור שברור שאת ואריאל באים, וכן את יכולה להביא סוג של פיצוח אחד ובקבוק שתייה אחד.. או ש.. תביאי שוב זיתים ובייגלה מה את אומרת??? רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

ניקולי

New member
אחלה יקרתי

זיתים ירוקים ובייגלה נרשם רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

lifie

New member
טוב כפי ...

ש...אחי(ביי) אמר... שיכול להיות שנבוא אחרי השיעור שלנו ויש עוד תנאי אחד קטן ... שיהייה לנו אוטו ... כי אם לא יהייה לנו אוטו לא נוכל להגיע בכל אופן פיצוחים זה הצד החזק שלי... (הרבה יותר מגבינות) אז נתראה (אני מקווה ) ביום חמישי...

angel151

New member
ומה איתי ?? הנזק ?? מה אני כלב??

סתם סתם בצחוק נו אל תקחו ברצינות תפסיקו כבר.. נו .. כל כך בא לי לבוא בא לכם שתהיה מסיבה פיצוץ?? אז אני באה גם אים תירצי או לא תירצי אני באה!! ויש לי רעיון אני מרשה לכם שם לרדת עלי מה זה לרדת שחבל על הזמן .. אבל מה תזהרו למה איתי זה צחוקים אתה נופלים על הרצפה רק שלא תעשו לי פיפי בתחתונים.. ויש לי רעיון : מה דעתכם שהכל עלי...?? ה?. אני חייבת את זה למוקי( מיקי) חייבת לעשות לכם את הבידור של הלייף. נו מה אתם אומרים מה יש לכם לגיד?? פשוט רציתי להזמין אותכם אלי אבל מה לשות אתם כבר יש לכם רשימה .. נו יאללה ניקולי שירן נו מה קורה .. למה יושנים בשעה כזו.... אוף... טוב מחר בבוקר...ושוב אני יהיה רק בערב אוףףףףףף

למעלה