שלוםםםםםםםםםםםםםםםםם

ניקולי

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםם

איזה באסה זה לא להיות כאן כל היום
היום דיברתי עם אורית ממש חמודה כנראה גם היא תבוא למפגש.. אז.. רגע חושבים האנשים שיגיעו למפגש בוודאות הם: ריקי מרין סידי (לא ב 100% ) אביחי אולי אורית ג´ס מיקי שירן נופרוש ב"ה שהכל יהיה בסדר עם אחותה (רפואה שלמה) כמובן שאני ויהודה וכמובן קוויני נשמח לראותך... בת הים למרות שאת לא תבואי אנחנו איתך ומי שחושב שהוא רוצה להצטרף שישאיר לי הודעה באישי עם מס´ פלאפון שלו ע"מ שאוכל ליצור עימו קשר. בקשר למה שיהיה במפגש (אוכל) אני מחכה שתתחילו להריץ מה כל אחד מביא.. חשוב לדעת ש...צריך להביא: שתייה, ואוכל,וכיבוד קל.. אני מבקשת להתחיל לשרש מה כל אחד מביא שיהיה לי קל יותר.. אוהבת ניקול*

black ross

New member
ניקולי נשמה ../images/Emo25.gif

נו אז..... מה תרצי שאביא ? אין לי מושג ...... אולי ספגטי עם שמנת ופיטריות
נשמע לך ?

ניקולי

New member
נשמע לי הכל כל מה שתביאו

רק זיכרו שמדובר בחלבי ולא בשרי.. זהו נשמתי את יודעת שגם אם תביאי את נלי זה בסדר..
אוהבת המוןןןןןןןןן ניקול*

black ross

New member
מה זה לא היה ברור ../images/Emo12.gif

ברור שאני מביאה את נלי מרוב דיבורים עלייה היא כבר חברת הפורום לא ?

ניקולי

New member
ברורררררר

כמו שנאמר בבוודאי שאת מביאה את נלי המכוערת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרה סתם את נלי המתוקה.. כזאת כלבה מקסימה ישנה כמו תינוקת בזרועותייך רק חבל שלא הבאת אותה לסרט הייתי רוצה לראות את הפנים שלה כשהיא רואה את הסרט הזה.. תגידי איך באמת היא מגיבה לכאלו סרטים?

black ross

New member
../images/Emo12.gif

מה קרה לך אני לא מרשה לילדה שלי לראות סרטים כאלה !!! אולי כשהיא תגדל
בנתיים היא רואה בנני ובננון והיא ממש מהופנטת אליהם .....

מיקי 35

New member
אלכוהול... והרבה... ../images/Emo3.gif

יין, בירות, וודקה (ריקי, את מביאה את הרדבול...)

ניקולי

New member
מיקי

תביא יין ועוד שתייה קרה שני בקבוקים לפחות את הוודקה תשאיר בבית נשמה עוד יבואו לעשות אצלינו פלישה לבית אל תשכח איפה יהודה עובד..

ניקולי

New member
תגיד לי מיקי

מי קבע שוודקה זה חוקי????? בסוף הזמרים מהונולולו ישתכרו ואיך בדיוק הם ישירו????????? חשבת על זה??????????

mariana

New member
מה שלומך???

ניקולי נשמה מה שתרצי אנחנו נביא כחי בחשבון שאני באה עם אריאל. אבל הכל יכול להיתפקשש, אני לא מבטיחה ב100 אחוז אני כבר יהיה איתך בקשר

ניקולי

New member
מה קשר

שאת תבואי לבד או עם אריאל או בכלל לא?? מרין אל תפחידי אותי

@@

New member
יש ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אני מודה ומתוודה שמחר התכוונתי להודיע לכם שאני לא מגיעה, סתם בגלל לחצים בלב ובנפש, אבל אני מקווה להיות איתכם במוצ"ש.

mariana

New member
כפרה מה קרה????

עוד אני בונה עלייך
תספרי לי למה את מרגישה רע???

ניקולי

New member
ריקי כנסי לפה אבל מיד ../images/Emo88.gif

מה זאת אומרת לחצים ??? הכל בסדר נשמה? תגידי לי את לא יודעת שאצלי בבית משחררים לחצים?? שאני אביא את שולמית שובבבבבבב??????????? את מקווה ואת תבואי.. אל תתחילו לסגת לאחור.. עכשיו לא עכשיו..

@@

New member
ניקולי, אין צורך ב ../images/Emo88.gif

אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב עד מוצ"ש, אלוקים גדול...

mariana

New member
תסתכלי

אצל אריאל בבית חוגגים שבת כלה, שזה שבת אחרון שהכלה בבית. אז יכול להיות שיוצאים לאנשהו ואם לא אז אני באה אלייך עם אריאל או בלעדיו. מקסימום אני אבוא עם ריקי, אבל גם אריאל רוצה לראות אותכם. אז נסתדר כבר. אני כבר אודיע לך, אבל כחי אותי בחשבון ותגידי לי מה להביא, לא דבר שמכינים כי אני לא מכינה בשישבת

@@

New member
מרינגו ../images/Emo25.gif

לא לבנות עליי, כי אני לא מגיעה ב- 100% אני מקווה שיהיה בסדר עד מוצ"ש. סתם דברים של חיי היום יום..

@@

New member
אני זזה הביתה

אז נדבר כבר מחר. אוהבת אותכם

למעלה