שלוםלכולם

ShadowFlash

New member
שלוםלכולם

טוב אני חדש כאן..... דיי באתי לכאן בעקבות friends girl אין כמו להסתכל על פרופילים של אנשים אחרים :) מממ איפה אני אההה אני חולה על נירוונה אירון מיידן(iron maiden) ברי סחרוף ועוד כמה.....

Friends G i r l

New member
היי!!

אל תתייחס לכל שאר הפורמים למינהן בפרופיל שלי יש לי אחות שאיתי באותו ניק (צרה לא? אני באבריל לאבין?!) אז תהנה

Friends G i r l

New member
את זה בחיים לא...

תראה שם! אבל תקלוט איזו דוחה... היא בכוונה נכנסה לכל מיני פורמים כמו בעיות גיל ההתבגרות ורשמה הודעות בשמי! מזל שהיא לא נכנסה לי לפורום פנטזיות מיניות זה מה שחסר לי... בושות לא מספיק שיש לי שם את "חוק ומשפט" - עוד יחשבו שאני איזו עורכת דין בת 12 שאוהבת נירוונה וחברים ויש לה בעיות גיל ההתבגרות

ShadowFlash

New member
חחחחח

ואין לכם ריב על החתימה?!?!?!?!? דרך הגב מה ההמשך של השיר מהחתימה??? im so happy cause today ive found my friends their in my head im so ugly thats ok cause so r u weve broke our mirrors sunday morning bla bla bla (something wiv daze) cause ive found god yey yey yey.... ועוד משהו.... למה את לא מכינה לעצמך חשבון משלך ומנדה את אחותך ממנו :)

Friends G i r l

New member
כן באמת..

היא פתחה לפני שבוע כינוי משלה ואני נתקעתי עכשיו עם כל הפורמים שהיא הייתה בהם בפרופיל
והקטע של הבלה בלה אצלך זה: i'm not scared... וכו'... כמובן שיש את הקטע עם הקנדלס... ועוד את הבית השני..... אם אתה רוצה אני יכולה להעתיק לך את כל השיר

למעלה