שלוםלום

mop666

New member
שלוםלום

לפני כמה זמן מישהוא הביא פה שתי קישורים לאתר שמציג למה כל פורט ופורט קשור איזה תוכנות משתמשות בהם אחד של הפורטים המסוכנים והשני של הלא ואני לא מוצא את זה אז אם מישהוא יכול להקל עליי תודה מראש

mop666

New member
פורט 135 עושה לי עצבים כי.......

שמעתי שהוא לא נחוץ והוא פתוח ואני מת לדעת איפה ניתן להשיג את הרשימה של הפוטים כדי שאוכל לדעת במה משתמש כל אחד אבל הפורום הזה מת איפה כולם?

myofer

New member
זה לא זה אבל אולי זה יעזור לך מעט

קובץ services מכיל רשימת כל הפורטים פרוטוקול ושימוש. ב win2k בנתיב הזה C:\WINNT\system32\drivers\etc

Hawk1Eye

New member
פורט 135

פורט 135 זוהי פרצת אבטחה שהיתה קיימת ב win95 בגלל זה נבנו כל מיני סוגים של nuke תוכנות זעירות ופשוטות שתפקידם לתקוע את המחשב דרך פורט 135 כיום ניוקים כבר לא אפקטיביים כיוון שבווינדווס 98 ומעלה הפורט הזה סגור (אך לא מונע עתקפה של ICMP שזה חצי ניוק. הוא פועל להצפה הפורטים הפתוחים עד לכדי ניתוק מהאינטרנט

mop666

New member
תודה רבה אבל..

לא הבנתם אותי ממש כי בעיקרון צריך את האתר שנותן פירוט לאיזה תוכנה שייך כל פורט לא משנה אם יש לי אותה או אין לי פשוט אני רוצה לדעת

uzi2

Active member
פורט 135 ממילא סגור ב- Win95

פורט 135 (RPC) כברירת מחדל סגור ב- Win95 כמו גם ב- Winm98/ME. אתה מתבלבל עם פורט 139 (NBT) שהיה הפורט הנפוץ לניוקים.

uzi2

Active member
פורט 135

זהו RPC שיש לו תפקיד חשוב ברשתות מבוססות חלונות, ושתמצא אזהרות שאסור לבטלו ב- Win2000 ו- WinXP pro, אבל אין בעיה לבטלו. אם המחשב אינו מחובר ברשת של מייקרוסופט. אם יש לך נסיון עם הרג'יסטרי, נסה, להגדיר או לשנות את ההגדרות במפתח: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE של הערכים ששמותיהם: EnableDCOM ו- EnableRemoteConnect למחרוזת "N" (לשים לב לשנות את ה- value data עבור ה- value names הללו. לא לשנות את ה- value names. ודווח לנו אם זה כיבה את פורט 135. אם אינך בקיא בעריכת רג'יסטרי. אז נא להתייעץ, כי טעות עלולה לגרום לנזק. אם הערכים הללו חסרים אפשר להוסיפם במפתח המדובר. אלו שעובדים עם Win98/ME ופורט 135 פתוח אצלם יוכלו בזרת הפקודה dcomcnfg לבטל את ה- remote connection ואת ה- distributed com (שזה בדיוק מה ששינוי ערכי הרג'יסטרי הללו עושים). אלו שיש להם Win2000 או XP למיטב ידיעתי אין להם אפשורת לעשות זאת מתוך ה- dcomcnfg והתוכנה מאפשרת להם רק שליטה מסויימת על ה- DCOM. עדיין השינוי ברג'יסטרי אמור לעבוד לדעתי (אשמח לתגובות).

למעלה