שלוםלום.......

Swicca

New member
שלוםלום.......

...... היי לכם אנשים נחמדים בפורום אני שלרוב הקלדתי בפורום כישוף ומאגיה שמתי לב שיש פורום טארוט שאם אני לא טועה לא מזמן נסגר וכעת נפתח מחדש בכל מקרה אני שמח לבוא לפה (פעם ראשונה) ומקווה שתוכלו לעזור לי לפרש את הקלפים הבאים שיצאו בפתיחה שידידה שלי עשתה לי כאשר הסברתי לה בכלליות על כלפי הטארוט ונתתי לה לנסות לפתוח לי בקלפים מה שהיה מוזר זה שהיא לא הייתה מוכנה להגיד לי את פרושם ..... הקלף בהווה היה האוהבים בעתיד הקרוב בשטן וברחוק המוות .... עכשיו אני פשוט ממש מעוניין לדעת מה הלך שם בפתיחה הספציפית הזו מקווה שתוכלו לענות לי על כך .... (תאריך לידה : 15.03.87) אור ואהבה ,שימי.

נסיון לפירוש

מה יצא בעמדות האחרות? בכל מקרה, יצאו לך קלפים מאוד חזקים, האם הפריסה נעשתה רק עם קלפי הארקנה הגדולה? הפירוש של שלושת הקלפים האלה יכול להצביע על הכרח לבחור בין 2 אפשרויות או יותר שהן מאוד מנוגדות האחת לשניה ולכן הבחירה קשה מאוד. העתיד הקרוב מסמל על בחירה לא נכונה שנעשתה בעקבות זאת ולכן על צורך בשינוי משמעותי בעתיד הרחוק. השינוי יהיה קשה אך ניתן להמנע מכל הסיטואציה הזאת על ידי בחירה נכונה יותר בהווה, שתתבסס על הגיון ועל על הרגש. מקווה שעזרתי, כבני רשף יגביהו עוף

מצטרפת לרשף ומוסיפה

כדי להשיב על השאלה באמת יש צורך לדעת את כל הקלפים שהיו בפריסה וכן את נוסח השאלה. אם אינני טועה הפריסה הזו נעשתה מזמן נכון? אני חושבת שראיתי אותה כבר איפשהו...

למעלה