../images/Emo19.gifבוינ´א יש עלייך
פוזה חבל"ז,שו סיור? כאן
למה הרבה רחובות נראית לך השכונה שלנו
כולה בנק, שולחן לט"ו בשבט ועליו חרובים רטובים עד חרבים,ועוד חצי שעה לא יהיה באפשרותינו לפתח לך דף. להלן תכנית הסיור: מח´ ים קומה ג´ / מח´ חתוליים קומה א´ / קומה ב´ זה הלובי. להלן הנוכחים:
[שור´ה]
[תנובה]
[מאזניים]
[להלה] - מוניקה - [תמנונה ויש עליה חולייה/ כתבתי חולייה לא מחלקה] 1lilach - היי לילך.. 3am ariegur ,,[בהתחלה מאזניים,,אחרי התיקון,,יצא שור,,נגח. elninyo ,,זה תתרחקי ממנוואם יש עלייך,מעט דמי כיס,אל תשאירי בחזייה. Gימל ,,הכל כאן מתחיל ומסתיים בגימל,,לא להאמין
HAIDE kaspi magy noanoy pere-bar ronen* softy ? מהסרט " סנגם..
sweeny Sודית }{ א י ל ה}{ אאאפצי,,,אסותא אופנוען101 [אהלן אחי ביי לאן אתה ממהר כל הזמן,,? ] אילה.,,משו משו אפי לוג [ כחולה כים אשר במים] גברת פילפל [ פילפלא חארא ] המתחילן מהמלין[ האמת לא שמעתי אותו,,עדיין] הנהלת הפורומים [למה ערומים,,קר בחוץ] הנוסע השמיני [מי בכלל סופר ,כנס אחי,,יש מקום באוטובוס] הפיה היפיפיה [משגעת,,] השחקנית הראשית[ הייתה מצוננת לא מזמן,,הקהל ביקש החזרים] זיו בת סוגריים הפוכי [ זיווה? כמו בנרגילה?}{ יודע משהו [ ??????????????] לי-אור.[רק שיהיה לך אור עד 5 בבוקר ,,ותרדמי עם חיוך] מיכאלה-לה [יונה צחורה לחשה לי,,}{
] ניב המגניב [ עבד במח´ אבידות,,עד ש,,יאללא ,,לא חשוב,,היא התחילה איתו הוא ישר לקח לה לב.] סלטה לאחור [אף פעם לא יודעים מהיכן תגיע הסלטה] פאק-אופליה [ אין לי מילים,,] פנטזיה נשית [שידרכו עליי אם זה נכון] פרידריך[ הוא כאן עם אשרת תייר חודי החורף בלבד,,] צצה ורצה [ ????? יו,,אני לא מאמין,,בטח מחזיקה את השואב,,] קטיפה אדומה[ כן גם את כיפה אדומה ואני שומר היער היצלתי לך את סבתא] שלהבת4 [ברעום המנועים}{ ] תלתן אירי ירוק, [ שם 100$ ,,ועוד 300$ ,,תראה ת´קלפים שלך,,] טרהלהלה,,התעייפת,,?? מה חשבת,,? פיקניק? תמתיני בלובי,,אל תצאי כעת,,בדיוק ראיתי
עובר,, תתקשרי,,כן???