שלולום לכם

shelycat

New member
שלולום לכם../images/Emo66.gif

אני פאסיבית בפורום שלכם כבר המון זמן וראיתי שאתם פורום נחמד ומכניס אורחים. אז יש לי שאלה אם מישהו יוכל לענות לי אני אשמח: האם מישהו ניסה את דיאטת חרמון-מן(זו עם הדיקור באוזן) ויכול לספר לי קצת רשמים?

צפרדעית

New member
דיאטה מצויינת!!!

אני לא יודעת לגבי הדיקור, אבל אני ממש חסידה של חרמון-מן אם את רוצה אני יכולה להביא לך את התפריטים צפרדעית

sherry29

New member
היי shelycat....

כן אני יכולה לספר לך קצת ... עשיתי את הדיאטה הזו ... רק תדעי שאם את רוצה לעשות את הדיאטה הזו היא מאוד קשה ...בהתחלה יש לך המון מוטיבציה אבל לאחר מס´ שבועות את כבר מתחילה להתייאש ... זו דיאטה על בסיס הפרדת אבות המזון .. פחמימות , חלבונים .... ב- 6 שבועות הראשונים את עם דיקור שזה יותר פסיכולוגי .. אבל זה עוזר .. וב- 6 שבועות הנותרים את בלי הדיקור וכאן מתחילה העבודה הקשה ... שבוע ראשון : 4 ימים את אוכלת רק גבינות עד 5% וירקות ירוקים ... בלבד! ותפוח זהוב אחד,ביום החמישי את יכולה להוסיף עגבניה לימון וכמובן את המסטיקים .... שבוע שני: לאותה מתכונת את מוסיפה או קופסת טונה או 100 גרם פסטרמה או 1/2 דג כמובן לשתות הרבה מים ורק כוס חלב אחת ביום ... לא יותר שבוע שלישי את יכולה כבר לעשות את דיאטת הבשר אם את רוצה או דיאטת אורז דיאטת בשר : עד השעה 10 בבוקר לא יאוחר מזה את אוכלת ביצה , קופסת גבינה , ירקות ירוקים ומ- 12 בצהריים תאכלי בשרים כאוות נפשך .. עדיפות על האש ... וכמובן לא שומן. עם ירקות ירוקים ועגבניה אבל ללא לימון .. הרבה מים וללא חלב בכלל . דיאטת אורז : אין ארוחת בוקר ... תאכלי אורז כמה שתרצי ... עם ירקות כמובן בכל הדיאטה הזו אסור לך לתבל את האוכל במרק עוף. חוץ מזה אפשר להשתמש בכל התבלינים . וכמובן כל הרשמים הרשומים לעיל את הירקות לאכול טריים לא לבשל אותם. ככל שתשתי יותר מים תרדי יותר מהר .. וככל שתאכלי יותר גם תרדי .. אם לא תאכלי טוב יש סיכוי שתעצרי אל תבהלי מזה ... זה קורה ... אם את מחליטה לעשות את הדיאטה רק תזהרי לאחר סיום הדיאטה ... אם לא שומרים עולים מהר מאוד ... הדיאטה היא ל- 3 חודשים בלבד.. שאם תעשי נכון תרדי לפחות 20 ק"ג. זהו אני מקווה שהצלחתי לעזור קצת ... שיהיה לך בהצלחה ... ביי שרי

היי אני בתוכה כרגע

עושה אותה ועד כה השלתי מעליי 16 ק"ג כמובן שצריך המון כח רצון (וזה ממש חסר לי) לכן אני לפעמים מפשלת (אוכלת משהו קוטן מחוץ לתפריט) אבל ממיכה לרדת לאט ובאיטיות (שזה הכי מומלץ על מנת להרגיל את הכיבה לכמויות קטנות של אוכל..) בדיאטה הזו את יכולה לאכול אפילו כל 4 שעות בכמות קטנה והכי חשוב לשתות המון מים (כ-20 כוסות ביום).. והכי כיף זה לבוא להסתכל על הרופא (כי בסניף שלנו הוא מה זה חתיך)
ההתחלה מאוד קשה (ייסרתי את עצמי עד שעברתי את השבוע הראשון) כי זה אומר לוותר על המון דברים שרגילים לאכול ושילובים שונים שמוותרים עליהם כמו: בשר עם תפו"א או עם אורז, ספגטי בולונז וכו´ ובעיקר הוויתור על דברי מתיקה (שכן את יכולה מהשבוע השני לשתות את כל משקאות הדיאט ולאכול מסתיקים ללא סוכר) לכן תשקלי טוב טוב אם את מעוניינת שכאן אם תתיאשי מהר פשוט חבל על הכסף (שזה יוצא כ- 980 ש"ח לסיבוב הראשון שהוא 3 חודשים). אבל אם תחליטי ללכת על זה אז שיהיה המון בהצלחה...

האייל, מספיק עם הגישה הזו שלך אליי.

אני לא פסימית, היתי בסיפור דומה, אי אפשר לחיות מזה, הגעתי לתשישות. ואם מישהו או מישהי מחליט פה על דיאטה, אז כל הכבוד!

אתה אתמול העלבת אותי פעמיים

והבוקר המשכת בענין. אני בהחלט ריאליסטית, ואני יודעת שלי אישית לא יתאים גבינות וירקות ירוקים.

ורד איך פעמים ../images/Emo35.gif

על הבוקר אני מוכן לקבל...עכשיו כל דיאטה טובה צריכה להיות בנויה על בסיס של תזונה נכונה ועל המון ספורט .......וסליחה עוד פעם ...

שאפילו וירטואלית לא הסכמת לקחת

אותי לטיסה, שהכל היה בצחוק, ובכל זאת "ורד תודה, לא תודה". ובקשר לדיאטה, זה נורא קשה, אני עשיתי פעם דרך מרזי מורית, והגעתי לתשישות כללית עם רעידות בגוף. חוץ מזה אתה מדבר על התעמלות, תאמין לי שחיים על ירקות וגבינה, אין כוח להזיז את האצבע..... מניסיון.

אני לא לוקח אף אחד איתי

והיית צריכה לבקש רשות מילדה
אני מאמין לך שקשה להזיז את הגוף כאשר לעושים דיאטה צמאוד חריפה...עכשיו לפי נסיוני יש צורך קודם להיות בקשר עם תזונאי ורופא לפני שעושים דיאטה....טוב הולך עוד חצי שעה לארכיון יאללה שתהיה לך שבת שלום

DREAM111

New member
היי

אני יכולה רק להעיד שאני מכירה מספר אנשים שעשו את הדיאטה שלו והצליחו יפה מאוד. אחת מהן כבר 4 שנים אחרי ושומרת על הירידה בצורה מדהימה. מה שכן מאוד חשוב כמו בכל דיאטה זה ההתמדה והעקביות של השבועות. בהצלחה.

למעלה