שלוחם לאייפוניסטים

שלוחם לאייפוניסטים

אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי 4S.
6 לא בא בחשבון, בגלל הבעיות שיש לו כששמים אותו בכיס וכו.
בגדול חשבתי על 5S אבל אני חוששת בגלל ענייני גרסאות מערכת ההפעלה, שמעתי שהחדשות לא תואמות למכשירים ישנים ותוקעות אותם.
במכשיר הנוכחי לא עדכנתי מאז שקניתי.
מה אתם אומרים?..
תודות

noa_f

New member
5S לא מאוד ישן. ואל תאמיני לכל מה שאת שומעת

המכשיר שלך די ישן, הוא נתקע? כנראה שלא, אבל הוא ודאי עובד לאט יותר מאשר המכשירים החדשים, כי החומרה שלו ישנה יותר ולא עומדת בקצב (כמו שסבתא של הילדים שלי לא יכולה לרוץ מהר כמוהם. מה לרוץ, לדבר מהר כמוהם)
וגם לא קורה ל-6 שום דבר כששמים אותו בכיס.
תבחרי מכשיר שמתאים לשימושים שלך ולתקציב שלך ותבררי עליו פרטים ממקורות אמינים, שאינם רס״ר שמועתי.

שמועתי כבר מזמן רס"ן

ולעוברת אורח - יש לי אייפון 6. מתאים לכיס (הכוונה לשים בכיס...).
אכן הוא יקר למדי (אני מצאתי חדש + מגן זכוכית + טבלט "7 שאורנג' הפיצו. 128 ג'יגהבייט. כל זה ב-3600 ש"ח). אין עליו!

באמת?.. אבל הסרטונים...

אני מתה על הארבע אס... אבל הוא קטן לי בנפח... וכן קצת מתחיל לעשות צרות...
אם אלך על ה5 אס, יהיו לי בעיות עם עדכוני תוכנה? זו השמועה שחשוב לי להבין אם היא נכונה. לארבע אס אמרו לי לא להוריד עידכונים...

לא לערבב שימחה בששון

מה שראית/שמעת, זה (כנראה) ביחס ל6 פלוס. לא ל-6. על ה-6 לא שמעתי אף טענה שהוא רגיש מדי ל-"קיפולים" (בהנחה שעל זה את מדברת).
אגב, למיטב הבנתי, גם לגבי ה-6 פלוס אין באמת בעיה, ומדובר רק בסנסציוניות, מפני שזו אפל, ואוהבים לחפש אותה בקוצו של יוד.
&nbsp
לגבי ה-5S, יש לנו כזה. לא שמעתי כלום על בעיות. אני מזכיר שאו-טו-טו (ספטמבר), כל הדגמים יתיישנו בדור. אם את יכולה להרשות לעצמך את המחיר, אני ממליץ ללכת על ה-6.

מה הסיבה בעצם להעדיף דור חדש יותר?

בעיית מערכת ההפעלה? אם זו סיבה אחרת אשמח להסבר.
סהכ מאוד מרוצה מ4S מחליפה כי חנוק (קטן מידי) ומניחה שבגלל זה קצת מזייף.

אז ככה,

קודם כל, בהחלט יתכנו חילוקי דעות. לדעתי יש יתרון כלכלי לדגם חדש יותר (יחסית ל-5S), למרות שזה נשמע בדיוק הפוך (כי הוא יקר יותר). ראי הסבר מפורט כאן.[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1104&messageid=178201884&r=1[/URL]

מעבר לעדיפות הכלכלית, הדגם החדש יותר חזק/מהיר יותר. ולא פחות חשוב - יחזיק מעמד זמן ארוך יותר.

אני החלפתי ממכשיר 4S. אבל זו היתה מתנה, ואם זה היה תלוי בי, הייתי מחכה לדגם הבא. (6S?) בסך הכל, לא היתה לי שום בעיה עם ה-4S. אני חושב שאם כלו כל הקיצין, את יכולה לנסות לפרמט את המכשיר, לפני שתחליטי על הוצאה של אלפי שקלים. אולי זה יחדש את נעוריו.

תודה. האמת שהוא קטן לי וזה מציק (16...)

אבל אשמח להסברים לגבי פרמוט...
זה אומר שצריכה לגבות הכל כמו עם מחשב?
איך אני מגבה הודעות ווצאפ וכו?..

למעלה