שלוון שחור ראש

uncle litchi

New member
שלוון שחור ראש

מישהו נתקל אי פעם בשלוון שחור ראש שאכל בשבי?/ או יותר נכון שנשאר חי בשבי? אני אסביר אחרי שאני אקבל תשובה...

gaichuk

New member
מה?

אני מכיר שחור ראש שלווני או שלוון טלוא ראש. אז מי מהם?

gaichuk

New member
ובנוסף...

יש גם נחש כיפה שנראה כמוהם מבחינת צבע גוף אחד וצבע ראש אחר (כהה יותר) וגם זעמן זיתני שהכתמים הקטנים על הצואר חסרים.

uncle litchi

New member
בואו נעזוב את השם! מה עם השאלה?

תקראו לא איך שבא לכם בתנאי שהוא יהיה שלוון בצבע כתום עם ראש שחור. מישהו ראה פעם אחד כזה שאוכל בשבי? זה באמת חשוב, זה עוד יכול להציל אחד!!

אני לא ניסיתי לגדל אותם

ואני ממליץ לך לשחרר אותו מהר כי הסיכוי שהוא ישרוד כך הוא הרבה יותר גדול מאשר שתנסה להאכיל אותו עם כל הכוונות הטובות שלך.

gaichuk

New member
כתום עם ראש שחור-כן. שלוון-לא.

שחור ראש שלווני (Rhynchocalamus Melanocephalus) אמנם כתום עם ראש שחור אבל הוא אינו שלוון (Eirenis). אני מאמין שברור לך כבר שבלי לתת אינפורמציה כלשהי,מאיתנו לא תקבל עזרה... "זה באמת חשוב, זה עוד יכול להציל אחד!!" זה סוג של סחטנות ריגשית שאין בה טעם והיא סתם מעצבנת. תגיד מה המקרה והנסיבות ונגמור ענין. מה קרה? מצאת אחד שחטף מחתול? מישהו שאתה מכיר תפס אחד ולא מוכן לשחרר?

uncle litchi

New member
לגבי הנחש

אני מניח שיונתן יכול כרגע לעזור לו יותר מכולנו. לפני כמה ימים ביקרתי בחנות החיות "חוות החיות" בנהריה. מצאתי בתוך אחד הטרריומים שחור ראש שלווני בוגר, בכלי פלסטיק קטן, שאלתי את המוחר למה הם מחזיקים אותו ולא משחררים והוא אמר שאין לי מה לדאוג, התחלתי להסביר לו שהנחש ימות בשבי, מכיוון שהם לא אוכלים בשבי, והוא אמר ליח שהנחש אוכל, קשה לי להאמין, באמת קשה! אני גם הייתי מעדיף אותו חופשי, נוסף על כך שהחזקה של מין זה הוא בגדר עבירה על החוק!

למעלה