שלוום

שלוום

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל .. אני וחברה שלי (ממכבים-רעות) מנסות לחפש עבודה פה באזור.. אנחנו בנות 16 ..אחרי בצפר.. אחר הצהריים..ערב.. בחופשות.. לא משנה מתי (חוצמבבוקר כי יש בצפר :/ ) ניסינו כבר בהמון מקומות אבל בכל מקום ששאלנו מחפשים עם רשיון או אחרי צבא :/... למישהו יש רעיונות לעזור לנו?

שלום(עם ו אחת..)

חברתי ואני יש לכתוב ולאמר,מחפשות עבודה ולא מנסות לחפש או לחילופין מנסות למצוא,אחרי ביה"ס/ בית הספר,המון= קהל גדול, היה עלייך לכתוב הרבה מקומות ,לא בבקרים אנו בביה"ס,האם יש למישהו דרישה לעובדות?האם למישהו יש צורך בעובדות חרוצות? או רעיון לעבודה? כך היית אמורה לכתוב..ואז אולי....מישהו יבין ..

אדוני היקר והנכבד שלום!

מה שלומך ביום נפלא שכזה?מתנצלת אני כי כתבתי את מכתבי בשפה שאנו, בני הנוער, רגילים לדבר. "בצפר" או לחילופין העוז (והחוצפה) הרב באמירת שלום עם ו' כפולה. הייתי צריכה לחשוב מראש על טובתו של האדון הנכבד ולהתאים את שפת כתיבתי לבני גיל ה50-60. בכסילותי, חשבתי שביקשתי עזרה במציאת עבודה ולא בתיקון פנייתי. כנראה שיש עימי טעות וביקשתי מורה ללשון ועל טיפשותי זו אני מצטערת. כמו כן, מתנצלת אני בשנית על עוגמת הנפש שככל הנראה נגרמה לך ממכתבי החסר כל התחשבות כלפי הקוראים שכמובן לא הבינו את כוונתי כיוון ששפת המכתב הייתה כה נמוכה, ולכן לא יכלו לבוא לעזרי. בנוסף, אם יורשה לי להוסיף אני מניחה שהאדון, שנשאר בשנות ה40, צריך למצוא תחביב נחמד לשעות הפנאי הראוי לגילו המתקדם כגון איסוף בולים או טיטוא רחובות. כל טוב ובברכת הצלחה. אני :)

אמברון

New member
קודם תשני את הניק ../images/Emo8.gif

you know that i can't מעמיד אותך במקום של תבוסתנות לא ראויה לגילך... ו- 16 זה גיל מצויין להתחיל בשמרטפות.

תודה רבה

תודה רבה על התשובות.. מצטערת שלקח לי הרבה זמן להגיד תודה פשוט שכחתי שכתבתי פה :)

למעלה