שלוום!

infatuation

New member
שלוום!../images/Emo24.gif

לפני כשעה הסתיים לו סופש"ע מאוד נחמד בשבילי! קודם כל רצוי לציין שזו פעם ראשונה שאהבתי את הסופש"ע כי אצלנו זה תמיד ריבים וצעקות ובלגנים.. אז בקיצור, כמו שכבר כתבתי החבר שלי עבר לבסיס חדש מה שאומר שמיום חמישי עד אתמול לא ראיתי אותו בכלל.. ואני הייתי בטוחה שההורים שלי יעשו בעיות ולא יסכימו שנהיה ביחד שישי שבת, אבל הפלא בפלא הם הסכימו.. כמובן שהיו תנאים כמו להכניס מזרון נוסף לחדר שעליו הוא ישן אבל התגברנו! אז את כל הסופש"ע המקסים הזה ביליתי ביחד עם החבר החמוד שלי! אתמול בערב יצאנו ביחד עם אחי הקטן, שיחקנו ביליארד ואכלנו וכשחזרנו הבייתה היה כבר מאוד מאוחר, וברגע שנכנסנו לחדר התחלנו להתנשק בהיסטריה, והוא התחיל להוריד ממני את הבגדים עד שבנקודה מסויימת הפסקתי אותו והוא הבין אותי ופשוט שכב לידי וחיבק אותי עד שנרדמתי ואז עבר למזרון ליד
והיום סתם התכרבלנו כל היום במיטה מול הטלויזיה.. והיה מאוווד כיף! וזהו.. אני מאוד שמחה
בעקרון עוד לא קיבלתי את המחזור, אבל מאתמול בבוקר אני מרגישה כל מני תופעות של לפני... אז נקווה לטוב.

חתולבל

New member
איזה כיף לקרוא הודעות שמחות ../images/Emo140.gif

אני כל כך שמחה לראות אותך מחייכת! וכל כך נהנית ומקנאה לשמוע סיפורים מתוקים של אהבה מתוקה... שמחה שנהנתם ושאתם מבינים אחד את השני ומאחלת לכם רק אושר!!!

infatuation

New member
טודאא../images/Emo9.gif

וקצת חדשות: קבעתי סוף סוף תור לרופאת נשים, ליום רביעי הבא! ואני די מפחדת.. מתחילה להתחרט קצת, אבל אני ילך.. זה ליתר בטחון.. ומתחשק לי להגיד כל מני תודות אז הנה: אז קודם כל תודה ע-נ-ק-י-ת לQT המקסימה שכבר מההתחלה עודדה אותי והקשיבה לי ותמכה ועזרה לי להבין וללמוד המון, כמו למשל שאיבר מין של גבר זה לא כזה דבר מפחיד כמו שחשבתי ואפילו יפה
ותודה לחתולבל שגם כן הצטרפה לעזרתה של QT בימים האחרונים! ותודה לעידן שתמיד עונה! ובקיצור המווווון תודה לכולכם שעזרתם לי להתמודד ולעבור את מה שהיה לי הכי קשה!

infatuation

New member
טוב אז רק רציתי לדווח כמו שנתבקשתי

ולהגיד שסוף סוף קיבלתי את המחזור! באיחור מדוייק של 10 ימים!
בכל מקרה, אבן ענקית הוסרה מליבנו של אמא שלי של החבר שלי ושלי, למרות שרק ביומיים האחרונים אמא שלי התחילה לשאול אותי אם יש סיכוי שאני יהיה בהריון, המשכתי להגיד לה שלא, שלא עשינו כלום, ועד כמה שאני יודעת באמת לא עשינו כלום שיגרום לזה. אז זהו עכשיו הוסרו כל החששות והפחדים! ו.. התכוונתי לשאול אתמול משהו אבל שכחתי. אז שאלה היפותטית: בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין, שבחורה מקיימת יחסי מין, אז בד"כ יורד דם.. אז מה עושים עם זה? כלומר.. איך מצטיידים לקראת זה, שלא יהיו כתמים לא רצויים על סדינים? או אם בכל זאת יש כתם אז מה עושים עם זה? בלי שישארו סימנים ועקבות מפלילים לאחר מכן..

חתולבל

New member
../images/Emo51.gif!!!../images/Emo141.gif ו../images/Emo50.gif!!! ../images/Emo20.gif

קודם כל רציתי לומר שאין לך מה לפחד, תאמרי לרופאה שזו הפעם הראשונה שלך והיא תדע להתייחס אלייך בעדינות, וחוצמזה שבגלל שאת בתולה סביר להניח שהיא רק תדבר איתך קצת ובכלל לא תבדוק אותך! ושוב אומר שאני גאה בך שאת דואגת לעצמך! מאחלת לך שיעבור בשלום ובהצלחה!!! ואז רציתי לומר - על לא דבר! אני תמיד שמחה לעזור, והכי שמחה לשמוע חדשות טובות כמו שאת לא מפסיקה לספר לנו בזמן האחרון...
קבלי
גדול ושכולנו נמשיך רק לחייך!

infatuation

New member
אני חושבת שעשיתי טעות../images/Emo10.gif

הוא היה בלי קונדום והתחיל קצת לחדור, בהתחלה לא ידעתי שזה מה שהוא מתכוון לעשות אז ישר אמרתי לו להפסיק. אבל הוא אמר שזה בטוח כי אני במחזור.. אבל לא הייתי בטוחה... ושוב הוא חדר .. אבל קצת כי זה גם כאב לי כי הוא עשה את זה מאחורה

חתולבל

New member
בלי פרצופים עצובים!

הדבר הראשון שתהיתי הוא למה את מרגישה שעשית טעות. אני מניחה שבגלל כל הסכנות - מחלות, הריון... זה נכון שמכיוון שאת במחזור הסיכויים להריון אפסיים. אבל עדיין צריך תמיד להזהר. מה שהכי חשוב הוא שאת יודעת את זה, ויודעת לשמור על עצמך והפסקת אותו! ולכן אין לך מה לדאוג או להיות עצובה! ובכל מקרה, ובמיוחד אם כואב לך, אין לאן למהר. קחו את הזמן, תגיעו לדברים לאט - דווקא לנסות ולהתחיל עם להכנס קצת ולצאת זה טוב - אבל רק עם הגנה! ותנסו תנוחות שונות וזוויות שונות ותמצאו את מה שהכי טוב לשניכם. רק תזכרו שבהתחלה זה לא תמיד פשוט, וכן, גם קצת כואב, ולכן צריך להיות הכי עדינים ואוהבים שאפשר! מאחלת לכם שיהיה רק בכיף ובהמון המון אהבה...........

למעלה