ממש לא,פשוט הפורום הזה מתחיל לעצבן ונראה לי שאני מצטרף לרמי..אני מבין אותו עכשיו.
א אופטיקאי 1 New member 11/7/04 #21 ממש לא,פשוט הפורום הזה מתחיל לעצבן ונראה לי שאני מצטרף לרמי..אני מבין אותו עכשיו.
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/7/04 #22 נעמה,|ג'ירפה|../images/Emo181.gif את שמה לב שאת מדברת אליו כאילו שהוא דפוק?! את אל מבינה שהוא לא כועס על משו אחר ומוציא פה את העצבים,הוא כועס על זה שהפורום נראה כמוש הוא נראה. שאנשים שמים פה תמונות של איזה מכוערת אחת סממממממממעקקקקקקק.. שיכנסו לפורום אחר,לפורום ניסויים,לפורום בריטני,לפורום אופ נמאס כבר.
נעמה,|ג'ירפה|../images/Emo181.gif את שמה לב שאת מדברת אליו כאילו שהוא דפוק?! את אל מבינה שהוא לא כועס על משו אחר ומוציא פה את העצבים,הוא כועס על זה שהפורום נראה כמוש הוא נראה. שאנשים שמים פה תמונות של איזה מכוערת אחת סממממממממעקקקקקקק.. שיכנסו לפורום אחר,לפורום ניסויים,לפורום בריטני,לפורום אופ נמאס כבר.
א אופטיקאי 1 New member 11/7/04 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif
K KitiKiti New member 12/7/04 #24 טוב בסדר אני לא אשים יותר חוץ מזה שזה פם 1, דבר שני הבאתי לה,כפי שכתתבתי "מתנה" להצתרפות... חוץ מזה איך הפורום נראה?לדעתי הוא בסדר!
טוב בסדר אני לא אשים יותר חוץ מזה שזה פם 1, דבר שני הבאתי לה,כפי שכתתבתי "מתנה" להצתרפות... חוץ מזה איך הפורום נראה?לדעתי הוא בסדר!