שלווםם לכווללםםם =]]

שלווםם לכווללםםם =]]

היייייי =]] אני סתיו... ממודיעין.. ממעו"ז בית שמש, פ"ת ועוד מעט גם ממעו"ז מודיעין...[סיפור ארווך!] הייתי בקורס ד'... קריסי שנינה וניץ?! אתן פשוט אחיותת שליי בדםם! אוהבת אותכןן המוןןן:-*!

סתיו???

מה קורה מאמי??? זה מיכאל... ולפי חוק מספר 147 [חזי אל תתקן הפעם..] את בתור חדשה בפורום חייבת לשים תמונה...

חחח

זה שהכל טוב זה כבר טוב.. חיחיחי ושאת מגיבה יש לך למטה צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 500KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו (מקם/י כאן את הסמן לרשימת הסוגים) לוחצים עושים עיון ובוחרים תמחונה שלא יותר מ500KB אם יש לך יותר תנס לקבץ בעזרת תוכנה.. או בעזרת צייר...

קריסי

New member
סתיוייייי

מלאכית שלי!! אוייי איך אני מתגעגעת אליך! דברי איתי במקום פרטי שתראי את ההודעה!! לאביו :) ולא חזי זה לא כתיבה פאקצית.. מתגעגעת המון המון המון..

סתיוי...

נשמה יפה שלי "WELCOME" (ברוכים הבאים) גם אני מתגעגעת קורס ד' אני מתגעגעת המון המון המון המון

אני כבר מתה לראות אותך!!!

את לא יודעת כמה אני מתגעגעת אליךך!!!! את חיים שליי את!!:-*:-*:-* חסר לך ואת לא באה לשפיים שמעתת?!

אופסיקק ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ההודעה הייתה אמורה להשלח להדר קריסי...
סוריי..

סתיוי?!!שלום כפרה!=]

זוכרת אותי נסיכה?! חח איך אפשר לשכוח?!חח סתם... בקיצור ברוך הבא לפורום הכי חם ברשת-מקווה שתהני! מואה ודברי איתי כבר י'מזניחה באייסיקיו=/ אוהבת...3>

דיאנושש?! אני מכירה אותך?!

חחחח סתם מאמי!! מתהה עליךךך:-* אני כבר נהנת בפורוםם!! תתחבריי לאייסיקיו אחרי זה נדבר!! אוהבתת המוון המווןןן:-*

למעלה