שלווום

Pinki Girl

New member
שלווום

שלוןם לכולם חזרתי אחרי בעיות עם המחשב.... רק רציתי להגיד שענת היא איייייייייכס *גועל**גועל*גועל* לא יודעת כמה דיברתם עליה ומה אמרתם אבל זאתי הדעה שלי...

casperit

New member
צודקת בהחלט...

טוב היא בת דודה של עמרם:) או משהו כזה בעלת קשר משפחתי לעמרם בקיצור... אולי גם לאבנר? יעל

99

New member
מה יש לכם ממנה היא בחורה שנראת

חמודה מה הסיפור שלכם ?

actress

New member
בניגוד לכל מה שאומרים אני חושבת

שענת היא דווקא מאוד חיננית ואני לא חושבת שהיא גועל אבל יש בה משהו חינני ומצחיק והיא מצחיקה.

היא בין היותר חכמות בסידרה...

לא יותר מסמדר כמובן. דרך אגב, גם אתם קיבלתם את זה בדוא"ל?: לאבא של רונה יש 6 ילדים: 1. אלכס. 2. שלומית. 3. דורון. 4. איריס. 5. מאיה. ומי הילד/ה השישי/ת?

yuli c

New member
בקשר לענת...

אם אתם לא מבינים אז הדמות שלה אמורה להיות פרודיה... ראיתם איך הלבישו אותה ואיך היא מדברת... יש כאן פרודיה על בליינד דייט זה מזכיר לי את המטפלת הרוסיה שהביאו למאיה מזמן... בתחילת הסדרה... שכל הזמן אמרה "אני לא עושה חלונות"...

נועה84

New member
על מה את מדברת? היא ממש כוסית!!!

swirrrly

New member
י-א-לאק!

אצלך כל הבנות כוסיות.... (כלנית-אמרת עליה עד כמה שאני יודעת פעם אחת שהיא כוסית) ועכשיו ענת (שהיא באמת נחמדה אבל יש לה בדיחות חרא מתלהבות דפוקות, היא ממש לא מצחיקה)...

נועה84

New member
זה היה בצחוק..... כאילו דהההההה

יוווו אנשים שאין להם חוש הומור מרגיזים אותי!!

בדיחה טובה...אהבתי.......אבל.......

עכשיו ברצינות רגע : תיסתכלו עליה , היא רק באדום (פרק שני ברציפות , למדה מסמדר...) והיא מזה לא מתאימה לדורון!!!!!!!!!!!!!! בקיצור ענת מכוערת כמו הבן דוד ה"חתיך" שלה , וכמו שעמרם אמר אתמול : " אם היא לא הייתה בת-דודה שלי , הייתי מתחתן איתה" , אז יאללה , זוג מכוערים , תיתחתנו וזהו ותרד לדורון מהווריד , כי הוא ורונה חייבים להיות ביחד !!!!!!!!!! בקיצור : רונה ודורון הזוג המושלם לנצח , או כמו שחברה של אחותי קוראת להם : "דורונה ". וסמדר ברמי ורד , איזו מתוקה היא !!!!!!!!!!!!!!

mayamoreno2001

New member
היא מזה מכוערת חבל על הזמן

היא יותר מכוערת מאבנר ועמרם אז בבקשה אם היא תסדר את השיער שלה אולי היא תיהיה יפה כי הפרצוף שלה לא כזה מכוער

mayamoreno2001

New member
בטח

רונה השחקנית אני מכירה אותה אישית חברה שלי היא דודה שלה היא פשוט מהממת

למעלה