שלווום

מאו יין

New member
שלווום ../images/Emo24.gif

אפשר קפה??. לפני ההסברים על מה קרה ולמה פוטרתי... לא לא עבדתי עליכם... אבל קודם קפההההההה

mariana

New member
הנה עוד אחב בשבילך../images/Emo96.gif

עכשיו באמת תספרי מה קרה? את בטח בבית של עופר לא?

מאו יין

New member
אוקי עכשיו כשאני

מסוחררת מקפאין... הנה הסיפור.... יום חמישי אחרי ששלחתי לכם את התמונות מרודוס...המניאק = הבוס הלך לצהריים וחזר עצבני..ועל מי שופכים את הקריזה??? ניחשתם יפה חברים... עלי..... לא הייתי ליד הדסק שלי.. וזה הסתכם בשתי מילים...וחצי..."עופי הביתה ואל תחזרי... ממממממ ממממ ממממההההההההההה??? כן. אז עפתי הביתה... ועכשיו אני בחנות של עופר...

@@

New member
הוא פשוט בן ז***../images/Emo46.gif

מנייייאק של בן אדם
עם בוס כזה מי צריך בכלל לעבוד.... נשמה יפה שלי, אני יודעת שקשה לך מאוד, ומי כמוני יודעת, אבל... את יודעת.... אלוקים סוגר דלת אבל פותח 10 דלתות תסתכלי על הצד החיובי שבדבר, תמצאי עבודה חדשה עם בוס יותר נחמד וחוץ מזה את לבד, יש לך את עופר ויש לך אותנו. אז לסיום קבלי
מלא באה
הההההההההה
ותתתתתת ו
יםםםםםםםםםםםם
חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

black ross

New member
מאו מאמי .....

קודם כל חיבת לומר ראיתי את התמונות וממש ממש התקנאתי ...... ואת חמדתי ממש יפייפיה
ועכשיו לגבי העבודה ..... שילך לעזאזל ..... אני בטוחה שתמצאי עבודה פי 10 יותר טובה ושיתייחסו אלייך הרבה יותר טוב ולחיזוק קבלי מאמי

מאו יין

New member
תודה תודה רוזי...../images/Emo9.gif

אגב אתלא הבטחת לנו תמונה של נלי??? מה שלומה אגב?? עידכונים מהכלבלבה בבקשה....!

black ross

New member
עידכוני נלי ../images/Emo6.gif

מבזק החדשות האחרון אומר שלצערי הרב נלי שלי לא מרגישה טוב היום אחרי העבודה אני אקח אותה לוטרינר משהו ממש לא בסדר איתה ..... היא לא אוכלת והיא שותה מעט והיא משתנקת לי מדי פעם והכל התחיל לה בשבת כאילו משהו תקוע לה בגרון ..... ועם כל זה שהיא לא מרגישה הכי טוב היא עדיין עושה צרות בשביל גדוד
ואת האמת זה די מרגיע אותי כי אם היא אנרגטית ככה אז סימן שהיא חולה אבל לא כמו שחששתי ..... אני למען האמת יותר מדי מגוננת נראה לי שנמאס לה ממני לגמרי ..... תכלס אם מישהו היה מתנהג איתי כמו שאני מתנהגת איתה הייתי מקיאה עליו מרוב קיטשיות
אבל אין מה לעשות אני פשוט מתה עלייה ...... ולגבי התמונות ..... לצערי הרב עוד לא הישגתי מצלמה אבל אני מקווה שהיום אני אצלם אותה ... אה ...... היא גם ממש גודלת השובבה .... ממידה 38 (נעל) היא כבר גדלה ל42 (שוב נעל)

מאו יין

New member
../images/Emo12.gif למי אצלך בבית

יש נעל מידה 42?!?!?!?!???? ענקית....חה חה חה
קחי אותה לוט´ ולו רק כדי שתיהי רגועה...כמה זמן היא ככה?? אולי אכלה משהו לא טוב??? אם היא משלשלת או מקיאה אז לתת לה לצוםיוםאחד ואח"כ שלושה ימיםלתת לה רק אורז וחזה עוף מבושל מקסימום (ע"פ הוט´ שלי-של ג´וי שהיא כלב ולא חתול אםיש מישהו שעדיין לא סגור על זה שיש לי כלבה ולא חתולה.....
בבית
בבית....!!!

black ross

New member
לפי דעתי יש לה עצם תקועה בגרון

אני מצאתי אותה ביום שישי בערב לועסת לה עצם של עוף להנאתה ..... ממש כלבת רחוב מי ישמע יחשוב שהיא לא מקבלת אוכל ...... כשמיקי ראה אותה הוא צחק עלי ואמר שהיא מפונקת מדי .... הוא ראה אותי משקה אותה בבקבוק כי ממש דאגתי שהיא לא שותה אז הכרחתי אותה לשתות ......

מאו יין

New member
מה היא לא שותה

ימים שלמים?? כלב בדרך כלל שותה כשהוא צמא.... תיקחי אותה למטה ,תריצי אותה קצת וכשאתן חוזרות הביתה תראי אם היא שותה או לא....

מאו יין

New member
תודה נשמתי!!!!!!../images/Emo24.gif

כמו שנופר הזכירה לימה שאמרתי לך אז כשחששת שתאבדי ת´עבודה. יש עבודה ...מי שרוצה ימצא...וכל הכאבה לטובה.... אבל אני מצטרפת אליך הוא בן זונ.............!!!!!!!!!!!!!!!

mariana

New member
גם אני בדעות של האחרות כאן

איזה בוס מגעיל
כמה זמן את עובדת אצלו? בטח אשתו לא נתנה לו אז הוא עצבני עלייך. תמיד זה ככה. שילך קיבינימאט ליד עופר יותר טוב לך עדיף שתעזרי לו. ותבקשי מהבוס הזה פיצויים

מאו יין

New member
שנה וחצי...

שנה וחצי שאני משרתת אותו יותר ממה שאמא שלו עשתה בשבילו... בחיי!!! הוא סתם קריזיונר ותמיד ידעתי שזה עלול לקרות (ככה עף קודמי בתפקיד...) וחוץ מזה נראה לך שאני פה בשביל לעזור לעופר??? אני רק מפריעה...כמו להביא את הילדה לעבודה של אבא.... עושה רעש.."אני רעבה" "אני צמאה" "יחסססססס" ....... סתאאאאאם אני שולחת מפה פקסים עם קורות חיים...ומשגעת אותו תוך כדי....

@@

New member
לפחות את מעבירה ת´זמן....

עבודה לא חסר, ועם רצון כמו שלך תוך שבוע את "נחטפת בשוק"
ולא להפריע יותר מידי "לאבא" אחרת הוא לא יקח אותך שוב לעבודה
גדולהההההההה

מאו יין

New member
ריקי ריקי ריקי ריקי ../images/Emo79.gif

אני שרה פה אתה שם שלך חבל שאתם לא שומעים.... מותק טוב מאוד שהוא לקח לך את הישראייר (אייר=אוויר...) תקטיני קצת תאוברדרפט...מה יש??? תשתי קצת פחות
... או שתתני לאחרים להזמין אותך... וכשהוא יזמין לך שמפניה תתדעי שזה אולי הנסיך....

@@

New member
מאו, נשמה טהורה שלי

נשמה של ממש, תמיד יש לך ת´מילים הנכונות. את צודקת.. אני גם שמחה שהוא לקח לי ת´ישראייר.... את יודעת, אלו שמזמינים אותך ל
את אמורה לחייך אליהם כל הערב ולהיות נחמדה, כאילו מיליון $ הביאו לי, בסה"כ
רד בול וודקה שעוה 40 ש"ח , אז ביננו , אני מעדיפה לשלם, למרות שאני תמיד מוצאת איזה מישהו נחמד שיגהץ ת´אשראי שלו.
(ואני לא נצלנית, טוב...רק קצת)

מאו יין

New member
ואני רק יכולה לאמר...

נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח..........
ממי´לה ועכשיו 60 שניות של רצינות.... אני ממש אבל ממש יודעת שאת לא נצלנית ומבינה אותך לחלוטין שאת מעדיפה לשלם על עצמך. אבל אני גם די בטוחה שבימים טובים יותר גם את הזמנת פה ושם אז תהני ממה שיש ואני מאמינה שאת יודעת את למי לתת את העונג להזמין לך
ולמי לא........

@@

New member
ושוב פעם...

נשמה יפה שלי
זה תמיד נחמד שמישהו משלם, אבל....לא בכל מחיר. למשל בשבוע שעבר הגיעו כמה חבר´ה והזמינו אותי וחברה שלי לימבה של
, אני לא חושבת ששתיתי אי פעם כמות כזאת של
והנחמד הוא....שבכלל לא הייתי צריכה להחליף איתם שום מילה (אולי בגלל שהם דוברי סרבית ואין להם שמץ של מושג באנגלית
) וזה היה סבבה
אבל....אין אני אצא בלי שקל לבזוקה
צריך קצת מזומנים
אני צריכה תומך

למעלה