מה גם לא? את אומרת שאף-אחד לא שווה?? גם לא פיטר שלך??? חחחחח...
S Slow Cheetah New member 17/9/08 #89 בגם לא התכוונתי לסיילר ../images/Emo3.gif אבל ת'אמת, הוא יכל להיות דיי יפה אם הוא היה משנה את זה שיש לו גבה מחוברת
בגם לא התכוונתי לסיילר ../images/Emo3.gif אבל ת'אמת, הוא יכל להיות דיי יפה אם הוא היה משנה את זה שיש לו גבה מחוברת
J just 20 f New member 15/9/08 #13 אוף, אני לא סובלת את השחקנית הזאת... באסה לחשוב שהיא בעונה השניה (שרק בקרוב אתחיל לראות אותה) ובאסה עוד יותר שהיא חברה טובה של זאק (סיילר) במציאות. בעעעעעעעעע... מעצבנת... ב"Forgettinf Sarah Marshall" היא בכלל נוראית. מזל שהסרט כייפי!
אוף, אני לא סובלת את השחקנית הזאת... באסה לחשוב שהיא בעונה השניה (שרק בקרוב אתחיל לראות אותה) ובאסה עוד יותר שהיא חברה טובה של זאק (סיילר) במציאות. בעעעעעעעעע... מעצבנת... ב"Forgettinf Sarah Marshall" היא בכלל נוראית. מזל שהסרט כייפי!
A Anna Banana25 New member 15/9/08 #19 גם אני לא אוהבת אותה יש בה איזה משו.. לאדעת אסוציאציה מוזרה כזאת כשאני רואה אותה
J just 20 f New member 15/9/08 #20 ראיתי פעם "וורוניקה מארס" אבל היא זוועתית. היא מעצבנת, ממש מתנשאת כזאת... פשוט שונאת אותה.
S Slow Cheetah New member 15/9/08 #44 דווקא השחקנית עצמה נראית נחמדה. יש לי תמונה שאני חושבת שמראה שהיא לא כזאת גרועה
S Slow Cheetah New member 15/9/08 #25 אני לא מתה עליה בכללי. היא שחקנית טובה, אבל לא כל כך יפה כמו שכולם חושבים.
ע עוגיה12 New member 15/9/08 #15 ../images/Emo42.gifתראי לנו איך יצאה העבודה בסוף...../images/Emo13.gif