שלווום! *חדש*

man in heaven

New member
שלווום! *חדש*

שלום לכל משתתפי הפורום. קראתי על חלומות צלולים קצת בפורום הזה וקצת בעיתונות ורציתי לדעת עוד פרטים... אם יש למישהו כאן איזה קישור להסבר איך חולמים חלום צלול (לפי מה שהבנתי זה תהליך) אני אשמח מאוד! תודה רבה מראש וחלומות פז...
אגב, ה"לינצ´" שעשיתם ל ALMOST היה מאוד משעשע...

LucidGuess

New member
קבל, חלומות צלולים

יש כמה שיטות דיי פשוטות איך לחלום חלומות צלולים, השיטה הכי פשוטה שלא דורשת הרבה מאמץ היא לשאול את עצמך הרבה פעמים במשך היום "האם יכול להיות שעכשיו אני חולם?" ואז לעשות בדיקת מציאות ( לדוגמה לבדוק אם יש משהו לא הגיוני סביבך שלפיו תדע שזה חלום ) אם תעשה את זה באופן סדיר ובתדירות גבוהה במשך היום אז בסופו של דבר אתה תעשה את הבדיקה הזאת ( מתוך הרגל ) גם בזמן חלום ותבין שאתה חולם .... הופ חלום צלול! יש היום 2 אתרים מעולים בעברית שמסבירים על חלומות צלולים, האתה הראשון הוא של אלון ברמן ואני נותן לך אותו כראשון לבדיקה פשוט כי בינתיים הוא המפורט יותר מבין השניים והאתר השני של גיא שהוא עדיין בתהליך בניה מואץ, אז הנה הקישורים - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן. 2. אתר החלומות הצלולים של גיא ( הידוע גם כ "Veriety" מנהל הפורום ) מקווה שזה עוזר. נ.ב - לא עשינו לה לינץ, רק הסברנו לה
LucidGuess

Variety

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

וד"א, ברוך הבא לפורום!!!! ותודה על המחמאה על האתר LucidGuess! חלומות פז, Variety-

למעלה