שלוווום

שלוווום

היי לכולם אני מור, בת 17 מאזור המרכז כרגע אני מבררת על קורסים לדיבוב ורציתי לשאול איפה עדיף - ג'פטו או נ.ל.ס ? יש לי עוד שאלה, האם יש עבודה למדבבים מתחילים? האם אתם מיוצגים ע"י סוכנות? האם יש בזה כסף? [יותר נכון, האם נקבל את ההשקעה הכספי בקורס] אשמח אם תענו לי על שאלות, מור.

Bar391

New member
Well..

שלום :p אני בר , בת 15 ..ואני עברתי קורס בנלס....... אממ בקשר לשאלות ששאלת אין יותר עדיף פשוט בג'פטו יש פחות מפגשים מאשר בנלס ושניהם עולים כסף....ואממ לא מיוצגים ע"י אף סוכנות ..

chen010189

New member
תשובות

היי מור, ברוכה הבאה. יש לנו פה כמה שעברו קורס בג'פטו וגם כמה שעברו בנ.ל.ס, אני מציעה שכל אחד מהם יספר קצת איך בקורס שלו כדי שתתרשמי ותגיעי להחלטה בעצמך, כי בסופו של דבר את זו שמשלמת על הקורס והולכת אליו. בסוף הקורס את יכולה להתקשר לאולפנים שעוסקים בדיבוב ברחבי הארץ (ואת הרשימה תוכלי למצוא בטאגליינס של הפורום, בסרגל הכלים שנמצא מעל שם הפורום), להציג את עצמך ולאמר שסיימת קורס (אחרי שבאמת סיימת כמובן) ואת מעוניינת לבוא לVoice Test. במידה ויש סדרה חדשה, יזמינו אותך כנראה ואם לא - תמיד יהיה זמן. אלא אם כן ייצא שתעשי מה שבר עשתה (עשתה Voice Test בתומיתות רק כדי שיבחנו את הקול שלה לסדרות שיגיעו בעתיד ולא עשתה אודישן לתפקיד מסוים). בעבודה הזו את לא חייבת סוכן\ת כדי להכנס לתחום. ברור שסוכן\ת תמיד תורם\ת וחוסך לך את עבודת ה"רדיפה" אחרי האולפנים אבל את יכולה להתחיל כמו שאמרתי לך. אם ממש תרצי להיות מיוצגת בסוכנות (וזה רצוי לעשות כשיש לך לא מעט מה לכתוב בקורות חיים שלך) תשלחי פרטים וקורות חיים. אני לא מכירה הרבה סוכנויות שמייצגות רק מדבבים\קריינים מלבד "כחול לבן" (או איך שקוראים להם) אבל עזבי דיבורים על סוכנות עכשיו. בקשר לשאלה האחרונה. את בהחלט מקבלת כסף על מה שאת עושה כמו בכל עבודה בימינו. בעניין הזה אני לא כל כך מבינה (לגבי כמה\איך\מה וכו'...) ואני גם מניחה שלא רלוונטי כל כך לדון על זה פה אבל יש, בטח שיש. מקווה שעניתי לך על כל השאלות ובהצלחה!

ke22

New member
יש לך אפשרות נוספת

אולפני קובי אשל גם פותחים בקרוב קורס דיבוב 035251170

Bar391

New member
שאלה לKE22

אם אתה כל כך מבין במה שהולך באולפני קובי אשל, אתה אולי יודע אם יש עכשיו סידרה חדשה ועושים לה אודישנים?? XP

ke22

New member
כרגע לא, סורי

אנחנו עובדים על שתי סדרות שהן עונות שניות ומלוהקות כבר ועל הפקה מקורית שגם כבר מלוהקת אבל אנחנו תמיד שמחים לקבל קורות חיים ומקווים כל הזמן לקבל דברים חדשים

avi 88

New member
לke22...

מי אתה? ומה תפקידך באולפני קובי אשל? לא הצגת את עצמך...

Reichan

New member
זה אומר שאם נשלח לכם קורות חיים

באמת תזמינו אותנו לאודישן מתישהו או שסתם תתעלמו מאיתנו? XDD כי אני באופן אישי שלחתי קורות חיים לכמה אולפנים לפני חצי שנה - שלושת רבעי שנה וקיבלתי הזמנה אחת לאודישן [בו אמרו לי שהייתי ממש טובה (וגם הרגשתי שהלך ממש מעולה, גם הספקתי את האודישן בשעה וקצת במקום שעתיים או משו כזה), אבל איכשהו לא הזמינו אותי שוב לאולפן], ובאולפן הנוסף לא קיבלתי תשובה בכלל. אז יש מצב שבאמת תתנו לנו, המדבבים החדשים עם שום ניסיון/מעט ניסיון, או שאתם לוקחים רק מדבבים עם ניסיון וותק בתחום?

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה!

למעלה