גB + h- נעל אחותך?
A ailag New member 12/6/04 #23 γm(0)c² + T - נעל אחותך? del · B - נעל אחותך? (אין באריאל את דל! זה משולש שעומד על קודקוד שלו)
Y yuval k New member 13/6/04 #30 (y=(x+a)e^(-x² נעל אחותך הפונקציה הזו רודפת אותי היא חזרה בשני ספרים שונים, באותו יום, ועם שאלות אחרות עליה
(y=(x+a)e^(-x² נעל אחותך הפונקציה הזו רודפת אותי היא חזרה בשני ספרים שונים, באותו יום, ועם שאלות אחרות עליה
A ailag New member 13/6/04 #34 גאוסיאן../images/Emo12.gif חכה שתעשה לו אינטגרלים. זה הולך רק בחלקים, ועם הטריק של שורש פאי כי אין לו קדומה. בגלל זה הוא חזר - הגאוסיאן זאת אחת הפונקציות הכי נבזיות והיא נדחפת לכל מקום! ((e^(-x²)
גאוסיאן../images/Emo12.gif חכה שתעשה לו אינטגרלים. זה הולך רק בחלקים, ועם הטריק של שורש פאי כי אין לו קדומה. בגלל זה הוא חזר - הגאוסיאן זאת אחת הפונקציות הכי נבזיות והיא נדחפת לכל מקום! ((e^(-x²)
O osher O New member 12/6/04 #24 היי קיבלתי 85! אני מכורה. יאי! תכבדו אותי בשרשור ברוכה הבאה או שאני אצטרך לאיים?
Y yuval k New member 14/6/04 #39 מה אני אעשה ../images/Emo10.gif היינו חרמנים והוא לא הספיק לחבוש כובעון