שלוווום

• פותח הנושא mc y
  • פורסם בתאריך

mc y

New member
שלוווום

מה המצב חבר´ה?? תמליצו על שירים יפים בבקשה... 1 בלילה ולא בא לי לישון

kodman

New member
לא רוצים לישון!

רוצים להשתגע!! שיואו כל מי שרוצה להצטרף למסיבת הפיג´מות שישלח לי מסר אישי וכולנו נהנה לנו כזה! האווווו kodman

kodman

New member
בכל מקרה הנה המלצות

נביא לך כמה שירים נחמדים (אני לא מבטיח לך שהם יפים
) Guru & Angie Stone - Keep Your Worries הפלוו של גורו לא משהו, בכלל הוא כבר לא מה שהוא היה פעם, והחלק השלישי בג´אזמאטז דיי עלוב לעומת הראשון. בכל מקרה אני בריא על אנג´י - אחת הזמרות האהובות עלי. Alfonzo Hunter - The way players play שיר חביב ויש בית נחמד של אריק סרמון. Barry White - Just the way you are אני צריך להוסיף? תמיד אני נהנה לשמוע אותו. Jill Scott - He Loves Me עוד זמרת משובחת. Angie Stone - Everyday שיר נחמד (נחשו מי מתארח
) Frank Sinatra - Just the Way You Look Tonight זה אהרדקור. Notorious B.I.G - Fuck You Tonight עם אר קלי, בטח הרבה מכירים כי זה מתוך אלבום דיי משובח (לא כמו הראשון שאצלי אלבום ההיפ הופ הכי טוב בכל הזמנים - אבל עדיין מתוך 2 דיסקים יש מספר מכובד של שירים טובים) Chef - Chocolate Salty Balls סתם שיר משעשע של שף - שהוא כמובן Isaac Hayes, אם כבר הזכרתי אותו - איך אפשר בלי שיר הנושא של שאפט? הימנון הבוקר - אני מתעורר כל בוקר עם הפסקול, מי הט-עים שקם בבוקר? Shaft! אכן כן - You Damn Right
(או שלא
) The Streets - Has It Come To This שיר חביב, והפלוו שלו לא כזה גרוע - אל תלכלכו. זהו אבל נראה לי שאני ידחה את המסיבת פיג´מות. תהנה\י. kodman

למעלה