שלוווום אנשים

undersun

New member
שלוווום אנשים

חלמתי על פורום כזה הרבה זמן :) אני מחפרני המיינד הכפייתים (לא תמיד גאה בזה), ביומיום קורה לי לא מעט שאני חולם, מאז שאני זוכר את עצמי.. העניין עם חלומות צלולים די חדש לי, קרה לי כמה פעמים שיצא לי לחלום בערות גבוהה, שהכל מסביבי חי, מין בהירות חושים לא רגילה.. אפילו ליומיום. מה שקורה ברוב הפעמים זה שאני מתרגש בטירוף מהחוויה ואז היא מתפוגגת או שאני חושב לעצמי שזה לא הגיוני ומנסה להסביר/לתאר תמצב, כמו שאני עושה הרבה ביומיום, ואז זה נעלם, הבנתי שיש כמה שערים לחלום, ודרכים לעבור את אותם שערים, בדיקת מציאות עם היד וכו.. השאלה היא איך אני יכול להתקדם הלאה ? יום טוב אנשים.

undersun

New member
תודה ../images/Emo4.gif

זרקו

nivinivini

New member
סבלנות והתמדה...נשמע מרגיז אני יודע

אבל אין פתרון אינסטנט. טוב, יש כמה דרכים קצת אלימות להגיע למצבים כאלה כמו צום ממושך, קבורה, תלייה מהרגליים, מתקן ציפה (אקווריום) או סתם לרוץ מהר ולהתקע בקיר וכולי. בעניין השערים סך הכל העניין הוא די פשוט, באמת, וזה מתחיל בהשקפת עולם שלך. אם יש בתוכך פחדים מסויימים למשל, אז סביר להניח שתשאר ב"עולמות" התחתוניים ותפגש איתם פנים מול פנים. ככל שהנפש שלך מתנקה אתה עולה למקומות גבוהים יותר עד להוויות שלא ניתן לתאר אותן בכלל ואין להם צורה ושם. זה על רגל אחת.

undersun

New member
איך אני יודע שעברתי שער ?

אני תכלס כמעט ולא מפחד מכלום, פה ושם יש לי הצפת מחשבות כשאני מרגיש וייב מסויים ממשהו/מישהו, אבל אני כבר מקבל את זה.. פעם הייתי נסחף ונכנס לאובססיה של קישורים של דברים לדברים ובלאגן אחד גדול בראש, וכשלא הייתי מסוגל להסביר לעצמי יותר מה קורה - אז הייתי מפחד. תחושה כזאת של דברים משתלטים עליי ואיבוד שליטה על "המצב". הדבר הכי מעניין זה שרוב החלומות הצלולים שלי קרו מחוץ לבית, בבית יש לי אולי איזה סוג של מחסום או משהו.. לא יודע. בכל מקרה תודה, אם יש למישהו עוד טיפ, אני אשמח.

silverhawk

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אני לא בטוח מאיפה הבאת את המושג של 'שערים', אך לפי שאלתך אתה מתייחס לבדיקות מציאות. בדיקות המציאות נועדו לעזור לך לאשש את העובדה כי אתה חולם. אתה מוזמן לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות ובאתרים המקשורים. אני ממליץ לך לקרוא את החומר כולו (הוא די מעניין
) ונשמח לענות לך על כל שאלה.

undersun

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את המונח שערים הבאתי מספרים של קרלוס קסטנדה, שם דון חואן מדריך את קרלוס לתפוס מציאות בדרך שונה בראייה ישירה של אנרגיה בעולם, חלק מהתפיסת עולם הזאת ששייכת לשאמאנים של מקסיקו כוללת את אומנות החלימה, יש לו ספר בפני עצמו שנקרא ככה, חוץ מזה שבשאר הספרים דון חואן מקדם אותו לשליטה בחלומות בצורה מודעת. לא יודע אם כל זה מוזכר במאמרים, התעצלתי לבדוק עד עכשיו.. מחר אני ישתדל לקרוא חלק, אולי זה אני יוכל להעזר בזה.

למעלה