שלווווום

ראש דשא

New member
שלווווום

אנשים!! אני פה! לכל החדשים (שנראה לי יש די הרבה) אני ענברה/ ראש דשא אני ממש ותחקה פה בעיקרון (מיכל נידנדה לי מהיום הראשון להכנס אהם אהם) וכל השאר מכירות אותי טוב, רק רציתי להודיע שלא נטשתי אותכם לבד עם כל המופרעות שאני מכירה פה (זה יכול להיות מאוד מסוכן איתם לבד.. אבל בעצם איתי יותר מסוכן אז תשכחו שאמרתי את זה... אז בקיצור רק שתדעו שאני תמיד יהיה פה כדי לחטוף קריזות על אנשים בלי סיבה
יאלה צ´או צ´או נ.ב- יש לי עוד שם- ענברה/ ראש דשא/ BUZZA(והמבין יבין)

ראש דשא

New member
בלי להעליב פה אף אחד...

גאד מיכל! הפורום שלך הדרדר!!! אם את מתעקשת אני יכולה לעזור לשקם אותו... מווואאאאאהההההה *נוסו לכם חדשים* בלה בלה

ראש דשא

New member
../images/Emo124.gifכל החדשים and uknow who u r

די! די! אני מתחננת!!!!! ב-ב-ק-ש-ה תפסיקו לכתוב הודעות חדשות כן, אני יודעת שאני עכשיו סותרת את עצמי אבל זה חשוב והיי תראו את הבובה החדשה שלי או היי אני חדשה סורי אבל זה פשוט לא חשוב וזה תופס מקום אז כל מי שרוצה להתקבל לפורום הזה ולא לברוח מפה אחרי שבוע מקסימום מהצרחות שלי מתבקשת לא לכתוב הודעות חדשות וזה גם למה לדעתי הפורום התדרדר... טוב עכשיו אני יודעת שהמון אנשים חושבים פה שאני חושבת תצמי או משהו, אבל ברצינות מאז שכל החדשים באו והתחילו להציף אני ואני די בטוחה שעוד הרבה ילדים פה הפסקתי כבר לקרוא תהודעות כי זה כל הזמן אותו הדבר- תראו איזה דולי יפה עשיתי, וואו איזה יופי איך עשית את זה איזה מוכשרת, כן אבל את יותר מוכשרת , נראה לך?, כן... בלה בלה בלה.. תעשו טובה- תשמרו את ההודעות האלה לאיציק או משהו... (איציק= אי סי קיו) ותמצאו לי דיון אחד שהיה פה בזמן האחרון.... זה פשטו לא מעניין לקורא- היי אני חדשה/ עוד.(דולי) עוד.(דולי) עוד.(דולי) עוד.(דולי)/ וואו איזה יופי/ הנה דולי שעשיתי... ותמצאו משהו אחד שיתנגד....
אז בקיצורכל ההודעות האלה באמת לא מוסיפות כלום וזה גם לא יעזור לכם להשתלב בפורום או משהו, זה רק יעצבן עוד אנשים *אני* so please shut your fucking whole in your faces
ראש דשא/ ענברה/ BUZZA

Dudi GirL

New member
ענבר, BUZZA?!?

למה? אני רואה שממש הושפעתם מהסרט...
אנוואי אז מה את רוצה שיעשו? איך הם אמורים להציג את עצמם? כל הרעיון של הפורום הזה זה דוליז ולפרסם את מה שעשית, תקנו אותי אם אני טועה.
לי לא ממש איכפת תקראי פשוט את מה "שמעניין" אותך וזהו.. תרגעי.. הכל יהיה בסדר
את החוליה החלשה, שלום
הדס

ראש דשא

New member
אפשר להציג את עצמם בשירשור....

אהההההההההההההההההההההההה- צ´יפס!

Mooa-Numi

New member
~צ´יפס~

ואל תשאלי-מאיה זיינה לנו את השכל עם "אדוני השרינק"

Diva Star

New member
ענבר~ה~ את גאונה!!

ואני מנצלת את השרשור הזה לטובת פירסום אמו קיס מהממות שמצאתי...

Black Cat15

New member
ווווווואייייי איזו יפההההה!!

מאיפה מצאת אותן? פליז פליז לינק!! ואם את מוצאת עוד שימיייייייייי!!

Diva Star

New member
ברור שיש עוד...

רק צריך לשים אותן..
אין ליי כוח לעשות קישור אבל זה מהאתר: www.bono.co.il/71479

למעלה