שלוווווםםםם

rotvailer

New member
שלוווווםםםם../images/Emo24.gif

אני חדש פה והולך להישארררר אוהב בלינק... ולא.. אין לי מושג מי אלה באסטד... הממ... (מישהו מוכן לעדכן אותי???) אז היי... מי יש פה בפורום?? אנשים דברו איתי שאני אכיר אותכם. ד"א בלי שום קשר.. אני בסיסט... מעוניין לעשות מופע מחווה לבלינק.. יש מעוניינים??

rotvailer

New member
חחחח או קיי באסטד =]

הם עד כדי כך גרועים???! תודה לך.. כבר חשבתי שסתם אין פה אנשים נחמדים

BrainDaMaGeD

New member
חח שלום לך אדם

הפורום "קצת" שומם. אבל בכל מקרה אתה מוזמן לנסות להישאר ולהחיות אותו. ובסיסט זה טוב

rotvailer

New member
חחחח

פורום שומם זאת לא בעיה אני שמח להחיות פורומיםוכן בסיסט זה תמיד טוב חחח

rotvailer

New member
מה לעזאזללללל?????!!!!!!!

למעלה כתוב "טראוויס ילד בן!" !!!!!!! מה לעזאזל??!?!?!?!!?!? איך הוא יכול ללדת????

may90

New member
נעים מאוד ילד!

אני מאי! גמני רוצה ללמוד באס אבל לאאאאאאאאאא אמא שלי אומרת שהיא רוצה שאני אלמד גיטרה לפחות שנה ואז היא תסכים לי באס באסטד לדעתי טובים! חעחע הם פופ עם גיטרות ככה... יש להם פה ושם שירים פופאנק...

rotvailer

New member
היייייייייי =]

סאות' פארק זה כבר קנה אותי אני מורה לגיטרה ולבס... אפשר לארגן משו :) דברי איתי

RoY Circa182

New member
אני רועי

אבל חכה...אני צריך לחכות להגיב רק אחרי שעדי (סטלה) תרשום משו ותפחיד אותך...

rotvailer

New member
חחחחחחחחח

או קייי (מוכן לפחד) חחחחח שלום רועי :) אני ינאי הכל כתוב בפרטים שלי מוזמנים לעיין בהם בשביל זה הם שם.... נראה לי חח

hen 182

New member
שלום , וולקום מייט

אני חן... והופעת מחווה?! נשמע ממש טוב!!... חחח אני מנגן...גיטרה... אבל לא חסר גיטרות...צריך מישהו שישיר...

rotvailer

New member
תתפלא!

אבל מאוד חסר גיטרות! למצוא גיטריסטים זאת לא הבעיה.. הבעיה היא שהם ידעו לנגן ברמה ולא בכאילו... צריך נגנים רציניים ולא מתחילים אז אם יש לך מה להציע בנושא אני יותר מאשמח לשמוע

hen 182

New member
חחח אני יכול לנגן כל דבר

של בלינק ....אם זה מה שרצית לשמוע... יותר בעייתי זה ציוד הגברה טוב.... אפקטים... מיקרופונים... מקום... אנשים...

rotvailer

New member
חחחחחח

אתה צוחק עליי??? הבארבי בת"א מספיק טוב בשבילך? לזה אל תדאג.. תן לי לארגן.. זה לא שלא הופעתי שם בעבר

למעלה