שלוווווום אנשים

מוקוש

New member
שלוווווום אנשים../images/Emo13.gif

אני קרן. בת 14 מת"א. ואני מכורה
. ברי סחרוף, רמי פורטיס, היהודים, ושוטי הנבואה... כבר כמה חודשים, לא משהו רציני
, אבל שיכנעו אותי *אהמ*דודי*אהמ*, והחלטתי שיש לי מספיק ידע כדי <<סוף סוף!>> להצטרף! אז שלומות
! דג"ב- לכל מי שאין את הדיסק החדש של ברי- חובה לקנות!!!

exit_from_here

New member
ברוכה הבאה אבל...

1)אם צריך פה ידע כדי להיות בפורום אז אני זזתי...
2)ולדעתי הדיסק החדש של ברי הרבה פחות טוב מהקודמים,אבל זאת רק דעתי.

קרן!!! ../images/Emo24.gif

נחמד לראות אותך בפורום שלנו
ברוכה הבאה! ותזכרי... מטאל זה מגעיל!!! (ד"א... אם אני לא הייתי הילדה הזו היתה ממשיכה לשמוע מטאל
) כאילו היא עדיין שומעת... אבל היא שומעת גם רוק ישראלי!!! בזכותי כמובן!
היא היתה שומעת רק מטאל...
טוב זה לא כזה מגעיל... יש כמה של מטאליקה שאני כן אוהב
Enter Sandman למשל... אבל חפיף
- דודי

מוקוש

New member
דוודייייייייייי../images/Emo24.gif

|אייקון מרביץ לדודי| אל תעצבן אותי!!! מטאל שולט! *אהמ*נקמת הטרקטור*אהמ*. וואי... זה מחזיר אותי לימים המאושרים של ההשתלטות העויינת על טאוור רקורדס
. המכונת השמעה ההיא שלנו לעד
נחמדים פה

../images/Emo6.gif

מה רע בנקמת הטרקטור??!!?! יש להם שיר יפה!!! "משחק של דמעות" וד"א... אם לא שמת לב רשמתי על המכונה בטוש שהכינותי מראש!: "דודי וקרן היו פה!!! XX.XX.2002 (תאריך מסויים בשנת 2002...)" ד"א... כמה דיסקים גנבת
- דודי

magicgirl

New member
אם את אוהבת את שוטי הנבואה...

נגן הקלידים הלובש גלביה כל הזמן...היה מורה שלי בתיכון!! (בשנת 99) באמת...מורה לתע"י (ומורה לא רע) ובטיול השנתי ישבנו בלובי של המלון שהתאכסנו בו ושם הוא לימד אותנו שירים של "הנבואה" חצי שנה לפני שיצא הדיסק! והמנהל שלנו צחק על השיר עם הפרח באגרטל הוא היה שר "ואנפץ את האגרטל אנפץ לך על הראש" magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

yuli c

New member
wellcom!!!

אני יעל בת 18 מגבעתיים. גם אני אובת את ברי סחרוף והיהודים. אגב בקשר לדיסק האחרון של ברי הוא באמת מצויין. יש לי את כל הדיסקים שלו והם מצויינים. אגב הכי אהבתי את "נגיעות".

למעלה