שלווווווום!!!!!!!

שלווווווום!!!!!!!

היי היי! מה נשמע? אני חדשה כאן, אבל אני לא חדשה בעולם הקורס. רוב חיי אני נמצאת בwww.thecorrsrock.co.uk יש שם פורום מדהים שהוא בעצם הבית הרשמי שלי. אני מעריצה את הקורס כבר יותר משנתיים, אני הכי אוהבת את קרוליין, אני גם מתופפת. יש לי מלא חומר עליהם ואני חייבת להם את חיי אני מטורפת על אירלנד ואם למישהו יצא לטייל באירלנד בעוד 3 שנים, בטוח תראו אותי שם, אני אפילו אקים להקה! אני די מתפלאת שלא שמעתי על הפורום הזה קודם, אבל BETTER LATER THAN NEVER כל הכבוד על היוזמה! TAKE CORR Dani

AndreaCorr ©

New member
דניאלהההה??? ../images/Emo168.gif

איזה כיף שבאת
ברוכה הבאה!

amirhorev

New member
ברוכה הבאה

אני גם מת לטוס לאירלנד אני מקווה לראות אותך שם לאור הזרקורים

shelly egan

New member
שלום,

אולי לא בעוד 3 שנים, אבל אני בהחלט אטוס לאירלנד מתי שהוא - ויש אפשרות טובה מאוד שאולי אני אגור שם כמה שנים... גם אני רוצה ללמוד לתופף, זה נראה מזה מגניב!!! (-וגם לא קשה במיוחד :) )

RVD18

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

יש פה בפורום אנשים נפלאים ואני בטוח שתהני.

THE CORRS

New member
ברוכה הבאה!!!

שלום!!! גם אני מתה להיות באירלנד!!! אבל מי יודע מתי זה יצא לפועל... הכל זאת טוב לדעת שיש עוד מעריצים לקורס!!! (גם אני חולה על קרוליין,אבל אני חולה על כולם ככה שאני לא ממש אובייקטיבית...)

mprb

New member
ברוכה הבאה.......

אני בטוחה שתהני פה... איך שמעת על הפורום בסופו של דבר?

תודה!

שמעתי על הפורום כי אני באי סי קיו של שרון והיה כתוב לה את זה בהום פייג´ וגם נכנסתי קודם לתפוז וזה היה בפורומים הנצפים או משהו כזה! בקיצר, סבבות ותודה על הקבלת פנים!

למעלה