שלווווווום!

punkache

New member
תנועה לא חייבת להיות מקושרת למפלגה.

עובדה, הצופים היא תנועת הנוער הגדולה ביותר בארץ ובעולם, זה נכון שתנועת נוער צריכה אידיאולוגיה, אבל היא לא חייבת ואפילו עדיף שהיא לא תהיה מקושרת לתנועה, כי לא נראה לי שילדים בכתה ד´ באמת יכולים לקבוע בגיל כל כך צעיר את הדעות הפוליטיות שלהם.

benny afro

New member
הקבוצות שבכיתה ד´ לא לומדות...

שום דבר פוליטי, אבל כן מחנכים אותם לשיתוף, וחילוק, ואורח חיים סוציאליסטי, או שסתם משחקים איתם כדורגל... אני יסביר: למשל עושים מצא את המטמון שבסוף הפרס זה שקית ביסלי, וככה הם מודרכים לעבוד בעבודת צוות (כי המשימות מחייבות עבודת צוות), ואז מתחלקים בפרס. זה הסוג של הפעולות, חילוק, עבודת צוות, ועוד ! אחרי הפרסומות!

punkache

New member
איך אתם בונים את הפעולות שלכם???

אני אישית לא מדריך, אני מחסנאי בצופים, אבל לנו למשל יש לנו את ההדרכה 2000, שכל פעולה חייבת להיות לפי אחד מהערכים של הצופים, ויש מעין תבנית כזאת, שככה בונים את הפעולת!

Moooran

New member
ניבבבבבה!

מה המצב? הכל טוף? גם ככה אני מחר רואה אותך אז זה לא משנה, בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום חולון, תהני ממנו ותעשירי אותו כמו שאת יודעת, ואנחנו צריכים לדבר על הפורום אז תזכירי לי ונדבר מחר, אה כן וחצ"ב שולטת בהחלט! באהבה מורן ישראל

katykr

New member
שלום לך ניבה, וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דיי בטוחה שאני תלמידה של אמא שלך.....
(אמא שלך מורה ללשון?) סבבה שהצטרפת אלינו..... מקווים שתהני פה.

tofy

New member
ניייבבבבבבבההההה

אין לי מושג אם את זוכרת אותי,טוב בטח שכן! זאת רותם (פעם אחרונה שראית אותי זה היה אצל אושרי) וחצ"ב זאת לא תנועת נוער........

nivush

New member
איזה יופי...

בס"ך לא היתי בפורום הזה שבוע וכמה הגבתם... ותפסיקו להתווכח אם זה תנועת נוער או לא... זה כמו להתווכח על איזו מוזיקה יותר טובה - לכל אחד מכם יש תדעה שלו וזהו... (למרות שזו כ-ן תנועת נוער... אבל עזבו...) ואתם לא רוצים להחשיב אותנו כתנועת נוער אל תחשיבו, אנחנו מחשיבים את עצמנו ככה וזהו! (ועובדה שהייינו ביום תנועות נוער)... קייייצר... כן אמא שלי מורה ללשון ורותם אני כן זוכרת אותך (מן הסתם...) ומורן מה עם הפורום???????? ורק רציתי להגיד לכם, אם אני כבר פה... שאחרי חודשיים שלא היה לי פלאפון קונים לי חדש... זהו!

טרינטוש

New member
הייי ניבה../images/Emo41.gif

הייי מה המצב????? זאת חן אחות התאומה של עדי (חברות של מיכל) במקרה גם אנחנו פה במקרה וגם חדשות אז זהו בייייי

למעלה