שלווווווום!

nivush

New member
שלווווווום! ../images/Emo24.gif

מה המצב???? אני ניבה רוזנפלד... מחולון... מהתנועה (השולטת!) חצ"ב!!! ושמעתי על הפורום אז נכנסתי...
ורק שתדעו שחצ"ב זו כן תנועת נוער וכל מי שאמר פה שהיא לא טועההההההההה!!!!

dalitush

New member
ברוכה הבאה וחצב

אולי "תנועת נוער" אבל השומר הצעיר rulzzzzzzzzzzzz

benny afro

New member
זה לא תנועת נוער...

אתם לא תנועה... זה שיש לכם סניפים בחולון, לא אומר שאתם תנועה, תנועה צריכה להיות בעלת אידיאולוגיה ומקושרת למפלגה כלשהיא, וזה המינימום אין לי כוח להמשיך, אז עכשיו... אתם תנועת נוער?

Moooran

New member
מאיפה הבאת ת´שטות הזו....

צר להשוות לרגע אבל לדוגמא תנועת נוער שהייתה קשורה למפלגה מסויימת זו הנוער ההיטלראי, ואתה יודע למה המפלגה הנאצית הקימה תנועת נוער כי יותר קל לעשות שטיפות מוח לילדים ולנוער מאשר לבן אדם מבוגר בעל דעות מגובשות, בגלל זה אני לא מאמין שתנועה צריכה להיות קשורה מפלגתית בגלל שהיא עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה ממה שהיא צריכה לעשות, במקום לדרבן ולגרום לחניכי התנועה להיות אנשים שחושבים ויכולים להחליט לבד, הם מקבעים אותם מגיל קטן לרעיון מפלגתי מסויים ובכך יוצרים בוחרים קטנים לעתיד ומבטיחים את קיומם,ותחשבו על זה..... ואם אחרי מה שאמרתי לכם אתם חושבים אחרת, ולדעתכם תנועת נוער זו תנועה שחייבת להיות קשורה למפלגה פוליטית, אז אין לי בעיה שלא תקראו לחצ"ב תנועה, ובאותה הזדמנות תורידו מהלקסיקון שלכם גם את הצופים כתנועה (בציניות...), שגם הם הרי לא תנועת נוער בגלל שגם הם א-פוליטיים, ועדיין אני אמשיך לחשוב שמה שחצ"ב עושים, ובאופן די דומה ושונה הצופים עושים, הרבה יותר חשוב מלהכניס ערכים פוליטים בילדים שעוד לא החליטו איזו מגמה הם רוצים בתיכון..... באהבה מורן ישראל

benny afro

New member
מורן אתה יודע מה אני שונא?

אני שונא שמשווים דברים חיוביים כמו חינוך לעבודה של תנועות נוער לנאצים! איך אתה יכול להשוות את היטלר לשומר הצעיר???? תגיד לי ? אין לך כבוד?????. ואם בא לך לשחק בקקי, אז עיקרון ההיבדלות של היהדות לא דומה לנאצים??? חוצמזה תחשוב על השם תנועת נוער, תנועה זה תנועה פוליטית שמאמינה בעקרונות מסוימים, ומחנכת את הילדים להמשיך בתנועה. אני הייתי חניך של השומר הצעיר, הרבה שנים, ואני אומר לך עכשיו, שיצאתי מהדעה של שמאלנות, כי זה לא התאים לי, אני לא שמאלני בכלל, אפילו די ימני, אבל אם יש משהו שקיבלתי מהם ואני מאווווודדד שמח שקיבלתי, זה את הסוציאליזם, שיותר מאוחר התפתח אצלי לקומוניזם, בני נוער חייבים להתחיל מאיפשהו בקשר לפוליטיקה, והתנועה רק מערבת אותם פחות או יותר, הם לוקחים את המושכות לבד. אגב... עד כיתה ט´ או י´ לא לומדים ערכים פוליטיים כמעט... רק בצורה של משחקים, ולא מאמרים, רק בכיתה י´ התערבנו בעניינים הפוליטיים יותר, היית פעם חבר בתנועת נוער????

benny afro

New member
אחי, יש לי פילוסופיה שלמה...

על קומוניזם, לא נפתח את זה פה, כבר תכננתי הכול, החל מהאדם הפשוט, עד המדינה ורשויותיה... אחי/ותי, באמת מדבר בהזדמנות. יחי הקומוניזם!

king kazabubu

New member
אני מצטער להגיד לך מר בני

ואדון אלוהים שאין לכם מושג... תנועת נוער לא צריכה להיות קשורה לשום מפלגה זה דבר ראשון. דבר שני חצב מוגדרת כתנועת נוער. לחצב יש אידיאולוגיה אני יודע כי אני הייתי מראשונים שבנו את האידיאולוגיה על הדף אבל היא כבר הייתה קיימת מאז הקמת התנועה. דבר אחרון חצבהיא תנועת נוער עירונית כלומר פועלת רק בעיר חולון לכן אין לה סניפים בארץ... ואני אתן לך דוגמא אחרת... לא כל מה שיש לו סניפים בארץ ובעולם נחשב לתנועת נוער. קח דוגמא את נוער לנוער. זה ארגון הנוער היהודי הגדול ביותר בעולם. יותר גדול מהשמוץ מהצופים ומהנוער העובד והלומד. ובכל זאת הוא לא מתיימר להיות תנועת נוער... אז קבל לתשומת לב. חצב תנועת נוער וגם השמוץ. לא צריך לריב על שטויות כאלו...

איזו אידיולוגיה יש לחצב??

אתמול פגשתי את מורן והוא אמר לי שאין להם ממש אידיולוגיה!!!

Moooran

New member
עידו ממש עצבנת אותי ../images/Emo46.gif

זה בכלל לא מה שאמרתי לך, מה שכן אמרתי זה שלחצ"ב יש אידאולוגיה, אך היא לא הועלתה על הנייר (מפאת זה שאנחנו תנועה צעירה, וכן אני לא מתבייש לומר אנחנו לומדים מתנועות נוער אחרות, אבל אנחנו מלקטים רק את הדברים הטובים מכל תנועה וכמובן מוסיפים משלנו ברוח התקופה, לעומת תנועות נוער אחרות שלא מתאימים את האידאולוגיה, שיכול להיות שבמקום מסויים די מיושנת), וכן אם היום תשאל אפילו מישהו מחצ"ב מה האידאולוגיה של חצ"ב? יש סיכוי טוב שהוא לא ידע לדקלם לך אותה, אבל לפחות הוא מיישם אותה, אני לא יודע מה איתך אני מעדיף שלא נדע לדקלם את האידאולוגיה שלנו לפני אחרים אבל נדע להעביר אותה לחניכים, לעומת תנועות נוער אחרות שיכולות יופי לצעוק ולדקלם אידאולוגיה וערכים שבתאכל´ס לא מייושמים, יש מספר קנים/סניפים/שבטים שאני יודע שכל הערכים שלהם מסתכמים בלשחק עם הילדים כדורגל, אני מוכן ורוצה שכל תנועה תעשה בדק בית אישי אצלהם בתנועה בשביל עצמם כדי שיבינו עד כמה התנועה שלהם מיישמת את אידאולוגיה, אם בכלל, אני יודע שאני עשיתי את זה בחצ"ב! אז באמת לפני שכל אחד פה זורק האשמות או גילויי בורות שיבדוק את עצמו! באהבה מורן ישראל

benny afro

New member
אתה בטח חי באשליה...

שקומוניזם זה מה שהיה ברוסיה, אז אני אומר לך עכשיו וכל קומוניסט שדי מבין את הבסיס של האידיאולגיה של קארל מארקס, שמה שהיה ברוסיה זה לא קומוניזם, כי זה התחיל כמו שצריך, תלמד את זה בכיתה יא, ואם עברת יא, אז אתה יודע איך המהפכה הקומוניסטית התחילה... אתהח חושב שאתה יודע על האידיאולגיה שלי... אבל ממש ממש לא נראה לי ככה, כי הקומוניזם שלי, הוא בעל אותם עקרונות בדיוק, רק בשינוי לתקופה שלנו... DAMN IM ANGRY!

Bodom-child

New member
היה פעם פורום

קומוניזם בתפוז... אבל הוא נסגר... כנראה חוסר הענות..

Moooran

New member
בני....

אני יודע ואמרתי את זה שלהבדיל אלף אלפי הבדלות, אין קשר בין תנועת הנוער של הנאצים לתנועות הנוער האחרות בהעברת הערכים, אך יש קשר מסויים בעצם שטיפת המוח בדעות פוליטיות, כמה שתגיד שאתם לא מעבירים פעולות פוליטיות, אתם כן, גם אם ביודעין וגם אם לא, בתור אחד מתנועת נוער אתה אמור לדעת שהמדריך בתנועה הוא דמות לחיקוי והערצה אצל החבר´ה הצעירים, ואם המדריך שלי חושב דעות כאלה או אחרות אז אולי גם לי כדאי לחשוב ככה, ואם התנועה שלי הולכת להפגנות תמיכה בשמאל או לחילופין בימין, אז גם כשאני אהיה גדול אני גם ארצה ללכת, כי זה כיף, כי זה שווה, כי זו התנועה שלי, (אבל האם אלו היו גם דעות שלי אם לא הייתי בתנועה הזו.....) ולשאלתך כן אני בתנועת נוער כמו שהבנת כבר אני מאמין אני בחצ"ב. באהבה מורן ישראל

למעלה