רציתי לשאול משהו להביא דעה... קיצר חדשה... אז מה שרציתי להגיד זה שאני לא יודעת מה אבל משהו מפריע לי בהראל סקעת! אין לי מושג מה... הוא פשוט לא מרגש... השיר שהוא שר ברבע גמר- הוא פשוט שר אותו כמו גבס! לא ריגש ולא כלום... שר וזהו... טכני בלבד...! את אותו שיר שרה נינט בסדרה "השיר שלנו" בלי הרבה אפקטים והיא ממש אבל ממש ריגשה! איזה הבדליםםםם הוא ממש לא ריגש לעומת זאתתתתת הראל מויאללללללללל יאבהההה השערות נעמדו לי!!!! הוא שר מהנשמה!! יש לו כל מהמם והייתה לי מזה צמרמורתתתתת אמאאאאא איזה טונים איזה הכלללל פשוט שר מדהים! רק אל תאכלו אותי אוקיי? זאת רק דעה... אין לי שום דבר נגדו פשוט הוא לא מרגש... לא להתנפל בבקשה.... ויש עוד משהו על הראל מויאל אבל אתם לא תאמינו אז חבל על הזמן... ורציתי לשאול איך מצביעים בחצי גמר מהאינטרנט..
סקעת מרגש וחצי!! וגם מויאל מרגשש אבל סקעת?!? על מה אתם מדברים? הוא שיא הרגשש אני אוהבת אותו מאוד!! הוא שר טוב ואף מעולה והוא מרגש וחצי!!! ולמי שיש בעיות איתו שיבוא אליי אני אסדר אותו כבר!
אותי הוא ממש לא מרגש... לא הזיז לי שום נים ושום וריד בגוף מתי שהוא שר את בתוך! לטפטה היה מגיע לזכות באותו שבוע... גם בעיתונים יש עליו ביקורות לא טובות חבל שאין לי סורק הייתי שמה... ועל הראל מויאל- מורידים עליו מבול של ביקורות טובות, ושהוא יהיה כוכב ושהוא שר אל תוך האל וכו'... אבל תשמעי.... כל אחד והדעה שלו... אותי הוא לא מרגש וחצי כמו שאמרת ואותך הוא כן אז תהני בלשמוע אותו כי אני לא נהנית... וזה לא בשביל לריב חס וחלילה ושלום... באמת שלא... פשוט הוא לא מרגש אותי למרות שאין מה לדבר... יש לו קול יפה... אבל הוא שר טכני לאללה...
הנה הציטוט: סקעת שר את "בתוך" המדהים, בלי שתזוז שערה מהשיער שלו ובלי שנים אחד יזוז אצלנו בלב. מר סקעת היקר, תבקש מצביקה שיביא לך את הפרק של "השיר שלנו" שבו נינט שרה את אותו השיר, בלי תזמורת, בלי זמרות ליווי ובלי אורות מנצנצים. אולי תלמד משהו. מתוך שני גברים שמנים, המבקרים של המקומונים ברשת ידיעות.
רגש זה הדבר המרכזי בשירה, חלק מהרגש מועבר באמצעות המילים והמנגינה. וחלק חשוב מועבר ע"י הזמר. יכול להיות שהזמר שר טוב אבל ממש לא מחובר לשיר ואז גם השיר המדהים ביותר ישמע ממש עלוב. בקיצור אם שומעים שיר ולא הרגשנו שום דבר אחרי זה, אז בשביל מה בכלל שמענו אותו? נסה לדמיין את השיר הכי יפה והכי מרגש ששמעת, ואח"כ תנסה לדמיין מה היה קורה אם הזמר היה שר את זה בצורה מאוד מכנית ובלי רגש בכלל.