גם אותי הקפיצו....
T TwelveEyes New member 29/1/03 #8 את לא היית פה כבר פעם? אני די בטוחה שהסתובבת פה עוד מקודם.. נו, שיהיה. ברוכה הבאה
L Lady_Voldemort New member 29/1/03 #10 ../images/Emo77.gif אווו פורום מלא אנשים מודרמים.. כמה נחמדת... מפגש הבא - דרום הארץ
T TwelveEyes New member 29/1/03 #11 ../images/Emo3.gif היא דווקא כן הייתה פה פעם! אני בטוחה ב-100%. לעזאזל, אני לא סנילית!
א איךעושיםרווח New member 29/1/03 #12 את צודקת מאמי, הייתי פה פעם עזבתי בגלל שטות שהבנתי שזה שטות הכי גדולה שיש!!! ו... המפגש הבא באדוד!!!!!! יש פה 2 מאשדוד!!! זהו =) חחחחח סתם!!
את צודקת מאמי, הייתי פה פעם עזבתי בגלל שטות שהבנתי שזה שטות הכי גדולה שיש!!! ו... המפגש הבא באדוד!!!!!! יש פה 2 מאשדוד!!! זהו =) חחחחח סתם!!
T TwelveEyes New member 29/1/03 #13 אוי, כן... אני זוכרת שבאמת עזבת מאיזו מריבה.. לא? האאא, ליאור!! את רואה? אמרתי לכם שאני לא סנילית! (נו, אני כן, אבל.. נו. )
אוי, כן... אני זוכרת שבאמת עזבת מאיזו מריבה.. לא? האאא, ליאור!! את רואה? אמרתי לכם שאני לא סנילית! (נו, אני כן, אבל.. נו. )
א איךעושיםרווח New member 29/1/03 #16 לא לא מריבה, השארתי את זה ביני לבין עצמי... לא הכרתי פה הרבה ולא היה לי עם מי לריב!! סתם היה משהו.. יענו שאני החלטתי שאני עוזבת וזהו... חחחחח עזבי לא רוצה להיזכר בשטויות.... אבל זה היה חצי שנה לפני.. רק כשנולד הפורום.... מאז לא חזרתי!! שרימפי החזיר אותי =)
לא לא מריבה, השארתי את זה ביני לבין עצמי... לא הכרתי פה הרבה ולא היה לי עם מי לריב!! סתם היה משהו.. יענו שאני החלטתי שאני עוזבת וזהו... חחחחח עזבי לא רוצה להיזכר בשטויות.... אבל זה היה חצי שנה לפני.. רק כשנולד הפורום.... מאז לא חזרתי!! שרימפי החזיר אותי =)
L LeeCooper69 New member 30/1/03 #27 מסקנה: ליאורי היא הסנילית../images/Emo70.gif אפילו אני זוכר אותה
מ מKה אפורה New member 30/1/03 #28 ליאור לא סנילית! ליאור באה לפורום שבוע לפני המפגש...והיא אמרה שהיא הייתה לפני! הא! (למה אני מדברת על עצמי בגוף 3?!)
ליאור לא סנילית! ליאור באה לפורום שבוע לפני המפגש...והיא אמרה שהיא הייתה לפני! הא! (למה אני מדברת על עצמי בגוף 3?!)
L LeeCooper69 New member 30/1/03 #29 דיסקסנו על זה אתמול ../images/Emo6.gif ליאורי מדברת גם עליי בגוף שלישי... תתנחמי... אני מדבר עליי בשלישי רבים
דיסקסנו על זה אתמול ../images/Emo6.gif ליאורי מדברת גם עליי בגוף שלישי... תתנחמי... אני מדבר עליי בשלישי רבים
Y yellow cheese New member 29/1/03 #18 פשש...וולקאם מתוקה ../images/Emo9.gif מקווה שתהני.. בעצם, בטוחה שתהני