שלווה.

beagle

New member
שלווה.

לא כמו נחת ורוגע. אלא החיטה התפוחה. המתוקה. יש לי בבית חבילה כמעט שלמה, שמתברר שאף אחד לא אוכל, גם לא כתחליף לקורנפלקס. יש למישהו רעיון מקורי למתכון?

שיגריס

New member
ובכן, את יכולה פשוט להוסיף

גרנולה, אגוזים, צימוים וקוקוס ולאכול עם חלב, יוגורט או סלט פירות (כמו מיזלי). אפשר אפילו לגרד תפוחי עץ גרנד (כמו שהראה השף העירום) לתערובת ואז יוצא עוד יותר טעים.

beagle

New member
רציתי משהו יותר... יותר...

לא יודעת. באמת לא יודעת מה אני רוצה. אבל לא כתחליף גרנולה. זה הולך רק בבוקר, ואני בכלל לא אוכלת ארוחת בוקר... אי אפשר לאפות עם זה משהו?

Iris G

New member
מרשמלו

להמי מרשמלו ומרגרינה להוסיף 6 כוסות שלווה לשטח בתבנית לקרר ולחתוך. או ליצור כדורים ולגלגל בשוקולד מומס

Iris G

New member
במעבד מזון

טוחנים ומשתמשים במקום פירורי ביסקוויטים . אם אוהבים עוף מעט מתוק טובלים בביצה ובפירורים ואופים

שיגריס

New member
הו, מאפין, השף העירום כמו תמיד B-)

לא מאכזב ! אמנם המתכון לעוף הממולא קצת הגעיל אותי (צמחונית) אבל הוא תמיד מכניס כזו התלהבות (PASSION) לתכנית וכזו מיומנות שזה מדהים. קניתי את הספר שלו בשבוע הספר אבל אין כמו לצפות בו בתכנית. מסתבר שהוא רק בן 24-25. בערך בגילי (26). הוא אכן נראה צעיר אבל כשהוא אמר אתמול (הורי עשו אותי על המזח לפני 24 שנים) ממש נדהמתי מכמה שהוא צעיר וכל כך מצליח ומנוסה.

דפדפ

New member
שיגריס, הצלחת לבלבל אותי

אמנם חשבון זה לא הצד החזק שלי אבל בכל זאת אם את בת 26 איך בדיוק הוריך עשו אותך על המזח לפני 24 שנים?.........

שיגריס

New member
דפדפ חמודה, כפי שכבר הבנת

לא אותי עשו על המזח - אלא את ג`יימי אוליבר, ``השף הערום``. אותי כנראה עשו במקום יותר קונבנציונלי...

klara

New member
העוף הממולא של השף העירום

דווקא העוף מצא חן בעיני ואני מתכוונת להכין אותו ביום שישי (יום הבישול שלי). אני מכניסה כמה שינויים כי אני לא אוהבת קליפות באוכל וגם לא לימון. אולי אכניס תפוז לעוף במקום הלימון. מה דעתכם?

נופר 30

New member
לא ראיתי את התוכנית

אולי אפשר לשלוח לי את המתכון שאוכל להכין ליום שישי ?

שיגריס

New member
לאמירה וכל חובבי ``השף הערום``:

אמירה - תודה רבה על הלינק לאתר המתכונים של (בין השאר) ג`יימי אוליבר האגדי. חיפשתי באתר הבית שלו ולא מצאתי את המתכונים מכל שאר תוכניותיו. מומלץ מאד לכולם (ולשומרי הכשרות: אלתרו והחליפו מרכיבים דומים כדי שיצא בסוף כשר). בכל אופן - אני אישית צמחונית אז אהבתי את סלט הקוסקוס שהכין: ממש מעניין. בנוסף, הוא הביא לי את החשק למשקה בריאות (SMOOTHIES) כמו שהכין בסוף. אריאלה - חבל שאינך יכולה לראות אותו בפעולה. אם יש משהו שווה לראות בטלביזיה זה את ג`יימי אוליבר מבשל !

למעלה