שלווה ורוגע

שלווה ורוגע ../images/Emo9.gif

מה יכול להרגיע אותכן, כשאתן לחוצות, על סף איבוד העשתונות וכו'- מה הדברים הקטנים, שהם גדולים מהחיים, שפשוט מצילים אותכן וגורמים לכן לרוגע ושלווה

שירה1973

New member
מונשרי את לא הוגנת....

איך אפשר להביט בתמונה כל כך מדהימה על הבוקר בלי לפנטז שאני שם, עכשיו, כרגע, ממש בשניה הזאת ?... (ועכשיו אני צריכה לחזור במקום זה לעבוד במקום האפרורי והמשעמם הזה שמסביבי...)

שירה1973

New member
מוסיקה, מוסיקה ושוב מוסיקה

לא יודעת אם הייתי מצליחה לשמור על שפיותי בהרבה רגעים קשים בחיים - אילולא המתנה הנפלאה הזאת.

המונשרי

New member
../images/Emo140.gif

"מוסיקה היא געגוע אל הנעלם".... ( להקת חלב ודבש המשופצרת - אישם בשנות ה-80 המאוחרות ). כל היום מתנגן לי בראש השיר: Just a perfect day מאין משאלת לב ליום שיבוא.

א י ו ש י

New member
חיוך של הבן שלי../images/Emo9.gifחיבוק מהבעל....

וכשאני לבד נשימות עמוקות ולהביט בלהבת נר.....מרגיע אותי מאוד גלים של ים מוסיקה שקטה אמבטיה חמימה לאור נרות אני יכולה להיות בשיא הלחץ/עצבנית וכל אלה משחררים אותי לחלוטין......

אצלי- יצירה ../images/Emo126.gif

אם זה לשיר
(והנה גילוי מסעיר: למדתי 3 שנים פיתוח קול והפסקתי בגלל העלות, אבל עדיין לפעמים בבית שרה לעצמי). אם זה לעטר קופסאות עץ ולצבוע עם אקריל, או כמו עכשיו: קניתי לוח שעם, עיטרתי את הסביב שלו, הוספתי כל מיני דברים חמודים מעץ שצבעתי ואותיות מעץ שצבעתי והכנתי לחדר של האחיין שלי שגר בחו"ל מעין לוח מודעות/תמונות שלו- במקום עוד צעצוע ועוד שטות שיש לו הרבה כאלה ממני, רציתי משהו שיבוא ממני ויצא מדליק- אני אצלם עוד מעט ואעלה תמונה לפה...

קטיפ

New member
מה שיכול להרגיעני הוא:../images/Emo220.gif

לשבת על חוף הים, לנשום את הגלים אלי פנימה ולעצום עיניים, לשמוע דיסק מדיטציה ללכת ללכת לרקוד אפילו לבד:) לחשוב שמחר יום חדש..ושיש דברים קשים יותר והכל יחסי..... ללטף את הכלבה שלי ולהבדיל לחבק את בני... לשמוע צחוק ילדים:)

יש פינה אחת בחצר שלי שהיא רק שלי

ושם אני נרגעת. יושבת לי בשקט שלי עם הקפה והסיגריה ולא עושה כלום .

הים המים והאנרגיות שהם נותנים

וגם ספר טוב ושקט - זה עושה לי את השלווה לפעמים מספיק לי לשבת על המחשב עם כוס נס ושקט וזה כבר שלווה .

למעלה