כן , אני זוכר
אבל הבה נבהיר דבר אחד אין לתשובתי זאת דבר וחצי דבר עם מדיטציה. אין תפקידה של המדיטציה לטפל בצ´אקרות או בכל דבר אחר. עכשיו אם נביט באדם מרמה מסויימת נראה גוף פיזי , ידיים רגליים , כבד טחול וכאלה. אם נלך צעד אחד פנימה יותר נראה צ´אקרות , נראה מרדיאנים , נראה כל מיני דברים זזים ומסתובבים ותקועים, זה הגוף האתרי או האסטרלי ויש לו איברים כמו הגוף הפיזי. בין האברים הללו קיימות הצ´אקרות שהזכרתי מקודם. אלו מין גלגלים כאלו שלוקחים אנרגיה גולמית והופכים אותה למה שאפשר לקרוא לו "התיפקוד הנפשי של האדם." מה שעושה היוגה והרייקי וההילינג והטאי צ´י ושאר הירקות , זה להפעיל כל מיני כוחות על הצ´אקרות האלו על מנת שיעבדו כמו שצריך. זה יכול לעבוד , אבל באופן מאוד זמני וזה למה שהצ´אקרה כמה שהיא לא מוחשית היא דבר מאוד מכאני. אם תזרים דרכה דרעק היא תתקע כמו מנוע ששפכו לתוכו סוכר. אז בוא ונניח שאנחנו לא מדברים כרגע על מדיטציה אלא אנחנו מכשפים או שאמאנים שכל מה שמעניין אותנו בחיים זה לדאוג שהצ´אקרות האלו יתפקדו בצורה אופטימלית. בשביל זה אנחנו צריכים לרדת רמה אחת או כמה ולראות מה נמצא מעבר לצ´אקרות ולמרידיאנים ולכל הדברים האלו שניתן לתת להם שמות ולסדר אותם לפי גובה. מה שאנחנו נראה שם הוא כמעט ובלתי ניתן לתיאור. רק כדי להבהיר את הנקודה , אפשר להמשיל אותו למין גוש של ענני סערה. אין לו צבע קבוע , אין לו צורה קבועה, הוא מקבל אנרגיה מבחוץ ויורה אנרגיה אל סביבותיו וכל הזמן יש בתוכו ברקים ורעמים ופיצוצים. זאת הליבה האנרגטית של האדם. גם הצ´אקרות וגם הגוף הפיזי הם רק השלכה שלה. הליבה הזאת היא בת אלמוות והיא כל הזמן משתנה. כל הבעיות של הצ´אקרות , כל התקיעויות והחסימות הן רק סימפטומים לתהליכים שמתרחשים בליבה. אם מטפלים בצ´אקרות בלי לטפל בליבה , מקבלים אפקט שבמקרה הטוב הוא זמני, במקרה הפחות טוב הוא עיוות. עכשיו אתה בטח תשאל איך מטפלים בליבה. אוקיי , כאן זה כבר תלוי את מי אתה שואל. אם תשאל מאסטר או גורו , הוא בטח לא יסכים לענות. אבל במקרה שהוא יסכים , הוא יגיד לך דבר כזה. "אתה צריך לשלוט על כל האנרגיות שאתה מקבל. אתה צריך לבקר אותן ולפקח עליהן." עושים את זה דרך כל מיני שיטות מדיטציה מתקדמות כמו ה"ויפ" של טיוהאר או "מכונת הכרטיסים" שלי וגם הזאזן יכול לשמש למטרה הזאת. ואני חוזר ואומר אין לשום דבר בהודעה הזאת קשר למדיטציה ! זאת גישה אחת. בגישה השניה אתה שואל מכשף. הוא יענה לך כזה דבר: "אתה צריך למצוא מקור אנרגיה חזק ויציב שיגמד את כל האנרגיות האחרות שאתה מקבל." כאן החורש הדרואידי לפניך , לך ותמצא את האנרגיה שלך. שתי השיטות האלו הן למעשה אותה השיטה. מקווה שעזרתי דרול