שלה לדרול

מלוואח

New member
שלה לדרול

בעמודים קודמים היו כאן פטפוטים על צקרות ומדיטציה. אתה ציינת שהריפוי אצלך הוא מהשורש ולא מהצקרות. למה התכוונת , אם תוכל לפרט... יום חריף ופיקנטי, מלוואח.

drall

New member
כן , אני זוכר

אבל הבה נבהיר דבר אחד אין לתשובתי זאת דבר וחצי דבר עם מדיטציה. אין תפקידה של המדיטציה לטפל בצ´אקרות או בכל דבר אחר. עכשיו אם נביט באדם מרמה מסויימת נראה גוף פיזי , ידיים רגליים , כבד טחול וכאלה. אם נלך צעד אחד פנימה יותר נראה צ´אקרות , נראה מרדיאנים , נראה כל מיני דברים זזים ומסתובבים ותקועים, זה הגוף האתרי או האסטרלי ויש לו איברים כמו הגוף הפיזי. בין האברים הללו קיימות הצ´אקרות שהזכרתי מקודם. אלו מין גלגלים כאלו שלוקחים אנרגיה גולמית והופכים אותה למה שאפשר לקרוא לו "התיפקוד הנפשי של האדם." מה שעושה היוגה והרייקי וההילינג והטאי צ´י ושאר הירקות , זה להפעיל כל מיני כוחות על הצ´אקרות האלו על מנת שיעבדו כמו שצריך. זה יכול לעבוד , אבל באופן מאוד זמני וזה למה שהצ´אקרה כמה שהיא לא מוחשית היא דבר מאוד מכאני. אם תזרים דרכה דרעק היא תתקע כמו מנוע ששפכו לתוכו סוכר. אז בוא ונניח שאנחנו לא מדברים כרגע על מדיטציה אלא אנחנו מכשפים או שאמאנים שכל מה שמעניין אותנו בחיים זה לדאוג שהצ´אקרות האלו יתפקדו בצורה אופטימלית. בשביל זה אנחנו צריכים לרדת רמה אחת או כמה ולראות מה נמצא מעבר לצ´אקרות ולמרידיאנים ולכל הדברים האלו שניתן לתת להם שמות ולסדר אותם לפי גובה. מה שאנחנו נראה שם הוא כמעט ובלתי ניתן לתיאור. רק כדי להבהיר את הנקודה , אפשר להמשיל אותו למין גוש של ענני סערה. אין לו צבע קבוע , אין לו צורה קבועה, הוא מקבל אנרגיה מבחוץ ויורה אנרגיה אל סביבותיו וכל הזמן יש בתוכו ברקים ורעמים ופיצוצים. זאת הליבה האנרגטית של האדם. גם הצ´אקרות וגם הגוף הפיזי הם רק השלכה שלה. הליבה הזאת היא בת אלמוות והיא כל הזמן משתנה. כל הבעיות של הצ´אקרות , כל התקיעויות והחסימות הן רק סימפטומים לתהליכים שמתרחשים בליבה. אם מטפלים בצ´אקרות בלי לטפל בליבה , מקבלים אפקט שבמקרה הטוב הוא זמני, במקרה הפחות טוב הוא עיוות. עכשיו אתה בטח תשאל איך מטפלים בליבה. אוקיי , כאן זה כבר תלוי את מי אתה שואל. אם תשאל מאסטר או גורו , הוא בטח לא יסכים לענות. אבל במקרה שהוא יסכים , הוא יגיד לך דבר כזה. "אתה צריך לשלוט על כל האנרגיות שאתה מקבל. אתה צריך לבקר אותן ולפקח עליהן." עושים את זה דרך כל מיני שיטות מדיטציה מתקדמות כמו ה"ויפ" של טיוהאר או "מכונת הכרטיסים" שלי וגם הזאזן יכול לשמש למטרה הזאת. ואני חוזר ואומר אין לשום דבר בהודעה הזאת קשר למדיטציה ! זאת גישה אחת. בגישה השניה אתה שואל מכשף. הוא יענה לך כזה דבר: "אתה צריך למצוא מקור אנרגיה חזק ויציב שיגמד את כל האנרגיות האחרות שאתה מקבל." כאן החורש הדרואידי לפניך , לך ותמצא את האנרגיה שלך. שתי השיטות האלו הן למעשה אותה השיטה. מקווה שעזרתי דרול

מלוואח

New member
מעניין מאד מה שסיפרת כאן

איפה מלמדים\ניתן להתנסות בסוג כזה של ריפוי ?!

drall

New member
אז נלך מהקל אל הכבד

יש קבוצות של זאזן בארבעה-חמישה מקומות בארץ. לא מכיר שום דבר ספציפי אבל יש להם אתר באינטרנט. אתה יכול להיכנס לאחד ממנועי החיפוש בעברית ולחפש "זן" ואתה בטח תמצא אותם. הם חבר´ה חמודים. את ה"ויפ" של טיוהאר נראה לי שרק אני מלמד וכנ"ל גם לגבי "מכונת הכרטיסים". לגבי צייד של אנרגיות , אני עושה את זה אבל לא עכשיו , כי עדיין קר מדי. יש בחור שמאני בשם דרור שגם מתעסק בזה ואני חושב שאני והוא היחידים בארץ. דרול

אינקה

New member
יופי של התפלמסות

נהנתי לקרא את התשובה שלך דרול. אתה טוען שיש לך בעייה בליבה הסוערת ובת האלמוות שלך? אל נא נשכח כי החלוקות למיניהן הינן שרירותיות והעליות/ירידות לרבדים שונים הינם אך לצורך נוחיותנו הבורה. זאת הסיבה כי הטיפול בצ´קרה מסויימת למרות שהנו שייך לתחום הרפואה האלטרנטיבית אינו טיפול הוליסטי (במובן פעולה שלמה על השלם) אלא מתרכז בצ´קרה אחת. יתר על כן, לא ניתן כמעט לטפל בצ´קרת הגרון שכן זהו מכניזם מתוחכם ואינטליגנטי ביותר (אלפי מונים מן הצאקרות האחרות) הנענה רק ל"טיפול רוחני" עקיף ולא לטיפול ישיר. אם היה ברצונך לומר דרול, כי הבעייה שלך הוליסטית... מה טוב. טפל בה באמצעות מקור אנרגיה המגמד את שלך (טאו). אלא שגישה אל מקור אנרגייה כזה עם בעייה מובנית עלולה לגרום נזק רב מפאת התפרצות האנרגיה העודפת דרך הצ´קרה הפגועה. האם זו הסיבה אשר בעטיה לא טיפלת בבעיה זו עד כה? במקרה הכינותי מראש... שם של מורה ומטפלת רוחנית אשר התמחותה דווקא בבעיות המתבטאות בתפקוד לקוי של צ´אקרה זו. אחסוך ממך כאן את הסופרלטיבים הרגילים שאני מפזר עליה. לא שאני מאמין כי תרצה לפנות אליה. לא נראה לי כי אתה מסוג האנשים אשר יודו כי הם זקוקים לעזרה (ממש כמוני...) אגב, אין לי שום גישה למייל שלי בהוטמייל (איבדתי את הסיסמא וטעיתי במיקוד), כך שמסרים ניתן להעביר אלי רק דרך הכרטיס בתפוז.

drall

New member
חן חן

אבל עניתי לשאלה ולא דיברתי על שום בעיות ספציפיות

אינקה

New member
"ככה חשבתי... " ../images/Emo8.gif

אני דווקא הגעתי לתהומות נחמדים ביותר, ורק הגברת הנ"ל סייעה בידי לפרק את התסבוכות שיצרתי ביהירותי, (לא בלי מאבק הירואי, שכן לא היה כלל בכוונתי להודות בכך שאני זקוק לעזרה או להניח למישהו לעשות זאת). נדמה היה לי שכתבת באחת התגובות כי אכן הנך סובל בצ´אקרה זו אבל מסיבות עישון, ליבה אנרגטית וכו´. אתה מוזמן לשלוח לי מסר עבור עצמך או אחרים, אם תרצה בכך.

drall

New member
באמת שלא הבנת אותי

צ´אקרת הגרון שלי פגועה מאוד , זה לא אומר שיש לי בעיה איתה , נהפוך הוא. יש מן הסתם רבים וטובים שנזקקים לעזרה בנושא הזה ואם אתה חושב שהגברת הזאת כל כך מוצלחת , אתה יכול לשלוח אלי את הפרטים שלה ואני מוכן לדאוג לפירסום שלה בפורום. יש כאן מדור "לוחות" שעדיין לא הבאתי לידי שימוש . דרול

אינקה

New member
ז"א שיש לצ´אקרה בעיה איתך?

רק ככה ניתן להבין את "נהפוך הוא"... שם הגברת לודה אגאסי ("מאסטר" לודה אגאסי, בשבילכם... סתאאם) והיא מגיעה לעיתים לישראל, אני מקוה שתשתקע, שכן יש לה משפחה כאן. היא באמת מעבר לסופרלטיבים. כרגע אין לה טלפון בארץ (יש לה סלולרי, אבל איני יכול לתת אותו מסיבות מובנות) כך שאתה יכול לפרסם אותה בלוח ושיעבירו מסר אלי לצורך התקשרות (לא למייל!) סתם לצורך ההתרשמות, תוך כשישה טיפולים היא "סוגרת" בעיה. לדוגמה: בחורה עם גידולים בבלוטת התריס (בגודל מלון קטן) ואחרי המון ניתוחים... שישה טיפולים וזהו. נס! בחורה עם אלרגייה חמורה בעיניים (עיניים אדומות כדם + גידולים נילווים!) ושנים על סטרואידים... חמישה טיפולים וזהו. לא נס?! אני יכול להמשיך, אבל כבר נמאסתי על עצמי.

אינקה

New member
אבל לא נגד הערכה רבה

ווהבדל הוא עצום - אני יכול להעריך מאוד אותך, את דרול, את הגב´ אגאסי... אבל איני סוגד לדבר, אף לא לבורא. הסגידה אינה דרך אמיתית להבנה או השתלבות טובה יותר ביקום, היא ביטוי לנחיתות מסויימת וחשש - לפעמים החשש לאבד עקרון או מורה (הורה?) מסויים, ולעיתים חשש מכוח לא מובן. העיסוק בידיעה עצמית מתעלה מעל אלו. וד"ש ל D2...

למעלה