שלהבת

Ray light

New member
שלהבת

כבויה, נשמה עיפה, שמשהו יכתוב איך אפשר להדליק נשמה כבויה

schlomitsmile

Member
מנהל
לכל נשמה הניצוץ המיוחד שלה אינני מכירה אותך, את/ה גם לא מספר/ת דבר מלבד התחושה הקשה הזאת. אולי לכן לא ענו לך עד כה, כי מה אפשר לומר כשלא יודעים כלום על האדם? אבל אני פשוט לא יכולה לשתוק, אז אשלח ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo42.gif ו../images/Emo141.gif ואם תרצה/י לשוב ולשתף קצת יותר, אני מאמינה שיהיו יותר תגובות, ושיוכל להיות בהן גם משהו מעבר לזה. אגב- אחד הדברים שמדליקים מחדש את הניצוץ, זה כאשר נשמה מתחככת בנשמה. לכן תקשורת בין אנשים מועילה לפעמים. אז אם זה לא מסתייע ב"עולם האמיתי" אולי שווה לנסות כאן.

Ray light

New member
אין לי מה לספר

על עצמי אני מרגישה שבורה מפורקת לרסיסים, אני רוצה לעזוב את בית מרעיל ואנשים מרעילים. אני מתמוטתת הכח שלי אוזל אין לי כח לעצמי. אני בזמן רע מאוד עכשיו זמן רע וקריטי. כואב לי, פצעים בנפש הם פצעים כואבים ושדורכים על פצעים שלך אז את מתמוטטת לחלוטין. עד מצב שאין כך לעמוד על הרגליים. זקוקה לתגובות.

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gif

"כל עוד הנר דולק אפשר לתקן" אני מאמינה שאין דבר כזה נשמה כבויה ,כל נשמה כל עוד היא בעולם הזה היא ניצוץ של אור ,התחושה הזו של "כבויה" היא כל הקליפות והמחסומים,המכשולים,ההתנסויות,האכזבות איך אפשר לתקן? להתחבר לעצמך.אפילו בדברים הכי קטנים וטריוויאלים,לאט לאט הנשמה תתעורר מעייפות הדרך כשאני מרגישה ככה "כבויה" או עייפה אני אוהבת לקרוא אחרים,ספרים או שירים או מאמרים שמזכירים לי את מה ששכחתי או מה שאני מתקשה לראות דרך כל הקליפות

למעלה