שלדמינג

שלדמינג

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים שיוצאים פעם ראשונה לסקי.
לאחר קריאה מעמיקה בפורום החלטנו ללכת על קבוצה עם הדרכה בעברית כי הילדים שלנו קטנים וחשובה לנו חווית הלימוד.
אנחנו שוקלים לצאת עם רג'ינה טורס לשלדמינג.
האם מישהוא היה בעיירה שלדמינג ויכול להגיד איך האתר מבחינת מתחילים? מישהוא מכיר את מלון רויר www.royer.at ויכול לספר עליו?

תודה מראש לכותבים,

דנה

Oldster

New member
אנחנו הינו פעמיים

במסגרת "רגינה" (השנה עוד מפעיל יוצא לאותו מלון)
- האתר מאד מתאים למתחילים. הילדים שלי (אומנם היו בגילאי "המצווה") אך למדו כל צעדים ראשונים שם (סקי וסנובורד). כמובן שהכל תלוי במדריכים....
- מבחינת מתקדמים, האתר בינוני... אך מספק את הסחורה
- המלון מאד טוב מכל הבחינות (בריכה, סאונה וכו'), כולל כל מה שנחוץ לילדים קטנים (אוכל ילדים הכולל פיצה-שניצר-צ'יפס-פסטה קיים בשפע כל יום). כמו כן המלון (היה לפחות) מאד סובלני לרעש אופיני לישראלים
- "רגינה" היו אחלה... מאד דאגו לכל הבלת"מים. אנחנו נסענו איתם 4 שנים ברציפות, מהם פעמיים בשלאדמינג.

אשמח לספר עוד פרטים... תגידי מה מענין אותך

שאלות

ראיתי שהמלון לא ממוקם ישירות על המסלולים. איך מגיעים/חוזרים?
איך נראה היום של הילדים מבחינת הלו"ז? הם באמת מחזיקים עד סוף היום בסקי או שהם חוזרים מוקדם יותר למלון?

תודה,

דנה

Oldster

New member
אז ככה...

בבוקר, הילדים מתבקשים להיות מוכנים ב 9:30 אחרי התארגנות.
- יש הסעה מאורגנת מהמלון, עם אוטובוס ומיניבוסים ששייך רק לרגינה. בהתחלה יוצאים "הקטנטנים", אחר כך הילדים הגדולים יותר.... וכך הלאה. ביום הראשון יש קצת בלגן, אחרי זה הכל מתקטק. ברור שאם יש איזה "ילד בעיתי", כל הקבוצה סובלת, אך לזכותם של המדריכים נאמר שהכל בקטנה.
- - בצהריים, המדריכים קונים לילדים אוכל במסעדות. את נותנת כ 15 יורו ליום ומקווה לעודף (כן, היתה בעיה עם מהמדריך מסוים
"מהמגזר"... וסליחה על על הגזענות)
- בסוף היום יש הסעות בחזרה, משתי התחנות. בכל הקשור לקבוצות ילדים, המדריכים "מזמינים" הסעה, כך שעבור ילדים הכל VIP. המבוגרים "סתם" תופסים הסעה (יש שלט גדול ROYER על מיניבוסים של המלון ושל רגינה). במקרה הכי גרוע, יש אוטובוס ציבורי של SKI שעוצר ליד המלון. אני לא נאלצתי להמתין יותר מ10 דקות (ואני באמת חוזר מאוחר). הסנובורדיסטים "הקולים" פעם איחרו כל הסעה אפשרית והלכו 15 דקות ברגל.
- הילדים שלי היו בגילאי העשרה המוקדמים... כל יום היתי נפרד מהם ומוצא אותם ב 4:30 בצהריים שותים שוקו בלובי (במקרה הטוב) או "מפוזרים" ברחבי המלון (בריכה, טנ"ש, חברים וכו"). הילדים הקטנים באמת, חוזרים יותר מוקדם ונצמאים עם "המפעילה". ילדים שלא בא להם לצאת, נשארים עם המפעילה כל היום.
- ביום האחרון יש "יום הורים"... את גולשת עם הדרדקים (מהבוקר או מהצהריים, כרצונך) ולא מאמינה שתוך שבוע אחד הם כבר "עומדים על הרגליים)

בגדול, אני ראיתי שגם הקטנטנים בסופו של דבר "ברקיעה השמיני" - המדריכים שלהם הם באמת משהו. הבעיה היחידה ששמעתי היא שהילד לא מודיע בזמן שהוא צריך פיפי ואז המדריך לא מספיק להיתארגן.....
אם את רוצה עוד פרטים.... תרימי לי טלפון
שמעון, 054-9050784

למעלה