שלדג שייטת 13

פלאפון1

New member
שלדג שייטת 13

שלום לכולם! אני תלמיד כיתה י"א הולך בקיץ לגדנ"ע צלילה. לפי מיטב ידיעתי כל מי שהולך לגיבוש שייטת 13 ומסיים אותו זכאי לקבל גיבושון שלדג או 669. השאלה שלי אם גם אני במידה ואני יסיים את הגדנ"ע והגיבוש בקיץ אוכל לקבל זימונים לשלדג וכו..- (האם זה בעצם תקף גם לגבי גד"נע צלילה-גיבוש) תודה רבה

Some1here

New member
זה לא תקף לגבי גדנ"ע צלילה

אתה תוכל לקבל גיבושון 669\שלדג רק אם תסיים גיבוש מרכזי מטכ"ל\שייטת אחרי יום סיירות...

לא תקף לגבי גיבושי המשך...

אבל תקף לגבי כל שאר הכללים האחרים אחרי גיבוש מרכזי... במידה ותסיים את הגיבוש תהיה זכאי לראיון צנחנים (ללא גיבוש) בנוסף במידה ותעשה יום סיירות ותסיים את הגיבוש המרכזי שתקבל תהיה זכאי כבר לראיון לאגוז... כלומר לא תהיה חייב לסיים את הגיבוש השני ובעצם לא תהיה חייב לגשת אל הגיבוש השני בכלל וכבר תהיה זכאי לראיון אגוז... כלומר הגיבוש דרך הגדנ"ע יחשב לך... לפי דעתי אל תחשוב בכלל על גיבושי המשך... אני יכול להגיד לך שמישהו שכבר בסוף י"א ניגש לגיבוש שייטת ומסיים אותו סיכוי ממש גבוה שהוא יגיע ליחידה מובחרת... כשתגיע אח"כ ליום סיירות יהיה לך ניסיון אדיר על כל אחד אחר... בהצלחה!

Jack Bauer

New member
אף אחד פה לא יכול לענות לך בדיוק

על השאלה הזו..אבל לפי מה שאני יודע אתה לא תהיה זכאי לגיבושון המשך כי אתה רק בכיתה י"א ואין שום מצב שהם יתנו לך לעשות אותו-גם אם הוא עוד שנה. הגיבוש שייטת בכיתה י"א ניתן לך רק בגלל שאתה משלם איזה 500 ש"ח לגדנ"ע צלילה והם לא יתנו לך גם גיבושון המשך שלדג בשביל זה,זה יקרה רק אחרי גיבוש מרכזי שתקבל אם עברת יום סיירות.

למעלה