שלדג ויחידות אחרות

שלדג ויחידות אחרות

שלום, שמי גיא, הצו ראשון שלי יהיה בפברואר, אבל אישית אני מחכה אליו מהרגע שנולדתי. תמיד רציתי לשרת ביחידה הכי קרבית שיש, ואני מכוון לשלד"ג (אני יודע שאני מכוון גבוהה),אני מורעל טילים (ככה לפחות אומרים לי חברי). אז רציתי שתשפכו כמה שיותר מידע על היחידה הזאת (מידע שמן הסתם מותר ל"דעת"), הבנתי שאפשר להתקבל ליחידה דרך הגיבוש שמיוחד אליה-גיבוש שלד"ג. ודרך גיבוש מטכ"ל, שדרך גיבוש זה מספר המתקבלים לשלד"ג יותר גבוהה מהגיבוש המיוחד ליחידה. אני מבולבל, חבר שלי, יוצא יחידת אגוז אמר לי ללכת לגיבוש מטכ"ל.

קיים חשש שכן, אם כי עכשיו אני מסתכל

בכרטיסישי, ולפי הרישום לתפוז נוספו חשדות לשאלה מונפצת בכוונה תחילה. חומר הראיות מועבר לפרקליטות.

d@r121

New member
אתה לא תגיע לשלדג

לא משהו אישי נגדרך. פשוט כל המורעלים על קרבי בדרך כלל בדרך קוסמית מצליחים לדפוק לעצמם את הבריאות ואז יורד הפרופיל והם הולכים להיות ג'ובניקים בקרייה. מעטים הם המורעלים שאשכרה מצליחים להגיע ליחידות שהן רצו ולשרוד מי אמר חוק מרפי ולא קיבל. אפעס, שיהיה בהצלחה אבל.

פייייייי

לא יודע מה איתך אבל אני כן מגיע לשלד"ג, עכשיו את כל המידע בויקיפדיה קראתי, בגוגל לא מצאתי. אם אפשר אז תגובות קצת יותר רציניות!

Itamarro

New member
חח אתה ממש בטוח בעצמך

הצו ראשון שלך עוד 3 חודשים ואתה בטוח שאתה מגיע לשלד"ג. תשמע, אם אתה מתאים, יצרו קשר איתך, אם לא, אז גם בגדודים סבבה.

The Ang3l

New member
WTF???

בחיים שלא תכתבי הודעה בסגנון הזה יותר! אני ושני חברים פעילים בפורום פרש ולעיתים עוברים פה שלושתינו חלמנו שייטת ועברנו גיבוש ביחד מה תגידי על זה? ובחור, בשביל הלגיע לשלדג אתה צריך לעבור גיבוש מרכזי (חובלים, שייטת ומטכ"ל) במידה ותיגש לגיבוש מטכל תצטרך להודיע בזמן הגיבוש שאתה רוצה שלדג וכך ימיינו אותך לשם במידה ותתאים, במידה ולא תעבור את הגיבוש לא תקבל הזדמנות נוספת להגיע לשם, בנוגע לשייטת וחובלים, עליך לסיים את הגיבוש ולאחריו לחתום ויתור (במידה ועברת או לסיים עם ציונים טובים על מנת לקבל גיבוש המשך (669 או שלדג במקרה שלך) בכל מקרה כשאתה מתאמן אל תסחוב משקלים וכאלה, תרוץ כמה שיותר יותר טוב ושוב בהצלחה!

קצת לא הבנתי

על הגיבוש המרכזי הבנתי מהתחלה, עכשיו אני מבין שהגיבוש המיוחד לשלדג הוא למי שעבר את הגיבוש הכללי אבל לא התקבל. אז אם אני עובר גיבוש כללי ולא מתקבל דרכו לשלדג האם ישנו סיכוי שיפנו אותי לגיבוש המיוחד לשלדג?

Amazing18

New member
יש לך למעלה בצד שמאל

כפתור "חיפוש מתקדם" תרשום שם שלדג ותשכיל. לא צריך כל פעם מחדש לדון על זה.. יש כל כך הרבה חומר בפורום הזה שיכול לעזור לך.... קצת לפעול.

זה שלא ענינו לך על אחת היחידות

המיוחדות בצבא, שמעבר ל-'היחידה המיוחדת של חה"א' לא ניתן להרחיב עליה, זה עושה את הפורום הזה לא איכותי. לך חפש את... הפנתי אותך לוויקיפדיה. כל מה שיש שם, זה מה שאפשר לומר. אני אפילו לא אתן לך קישור, למה זה באמת נורא נורא פשוט.

bitonano

New member
ותשובה רצינית

אתה עושה את הצו ראשון. אם אתה נמצא מתאים (קב"א 52+, פרופיל 82-97, בלי סעיפים פוסלים), אתה תוזמן ליום סיירות. יום הסיירות זה יום שדרכו מקבלים גיבושים ליחידות המובחרות. בתקווה ששם תקבל גיבוש מטכ"ל-שלדג, תלך לגיבוש, גם אותו תעבור והתקבלת למסלול.

למעלה