אממ.. אני לא משם אבל אני מכירה הרבה אנשים משם כי הם היו בשכבה שלי. אני מבני עייש,מכיר?
K Karin917 New member 29/1/08 #23 אממ.. אני לא משם../images/Emo113.gif אבל אני מכירה הרבה אנשים משם כי הם היו בשכבה שלי. אני מבני עייש,מכיר?
אממ.. אני לא משם../images/Emo113.gif אבל אני מכירה הרבה אנשים משם כי הם היו בשכבה שלי. אני מבני עייש,מכיר?
A aloniguy New member 30/1/08 #27 בטח מכיר... נולדתי בכנות... בכיתה ב' עברתי למושב בקוע, ליד טל שחר... בטח למדת בצפית נכון? מי משם היה איתך בשכבה?
בטח מכיר... נולדתי בכנות... בכיתה ב' עברתי למושב בקוע, ליד טל שחר... בטח למדת בצפית נכון? מי משם היה איתך בשכבה?
K Karin917 New member 30/1/08 #28 מלא... אלון, ליעד, קארין ויסמין, יוחאי, כנרת , זוהר, שירן ויש עוד אבל אני לא זוכרת
A aloniguy New member 30/1/08 #29 מכיר את כולם חוץ מאת כינרת... חח לא יודע למה... היינו ביסודי ביחד, הם שכבה מעליי...
M Made in C h i n a New member 30/1/08 #30 גיאאאצ' אם כבר כנות!! אני באה אליכם ביום שישי תהיה שם? אני רוצה חיבוק!
A aloniguy New member 31/1/08 #43 חחחח גם אני מכיר... היא רכבה איתי בחווה... התגייסה... באמת עולם קטן... חח
R R e A New member 29/1/08 #14 מוצב זעורה למרגלות הגולן. גובה בין 598 ל617. מקווה שסוף סוף ישתלם הקור שאני סובל ממנו כבר חודש וחצי
R R e A New member 31/1/08 #40 שלג מטורף עד היום בבוקר הצטברו כבר בערך עשר סנטימטר במוצב..איזה מלחמות היו פה...
M Made in C h i n a New member 31/1/08 #48 לפחות ראית שלג../images/Emo46.gif הדבר הכי קרוב לשלג שהיה פה זה התקלות של הוט ושלא נדבר על החשמל בכלל למדתי למבחן באוטו!!
לפחות ראית שלג../images/Emo46.gif הדבר הכי קרוב לשלג שהיה פה זה התקלות של הוט ושלא נדבר על החשמל בכלל למדתי למבחן באוטו!!
R R e A New member 1/2/08 #50 לפחות את בבית... סתם. גם אני עכשיו בבית. אבל בשבוע הבא את עדיין תהיי בבית זה יותר טוב משלג!
A avivos7 New member 29/1/08 #21 שלג שלג שלג!! אני מכפר ורדים בגליל. גובה 580 מ', בהחלט צריך להיות מקווה שהחזאים לא עבוד עלינו..