שלג על עירי...

DaphneZ

New member
שלג על עירי...

איזה כיף היה להתעורר היום בבוקר ולראות את הנוף הזה מחלון חדרי...

DaphneZ

New member
סטמפורד, קונטיקט

40 דקות ממנהטן למי שלא יודעץ ממש מוזר, השלג כל הזמן מפסיק וממשיך, כרגע יש שמש בחוץ, מעונן חלקית ועדיין יורד קצת שלג. יש עכשיו מעלה אחת בחוץ, אבל בגלל הרוח ההרגשה היא שיש מינוס 5 מעלות. קריר...

aridan1

New member
גם אני פה....

אהלן דפני, מה שלומך ? מוזר, ואני חשבתי שאין פה ממש ישראלים בסטמפורד. גם אני מתגורר כאן, ותא´מת ? ממש משעמם פה בלי חבר´ה שמדברים עברית, בלי אנשים שאפשר לצחוק איתם כמו שרק ישראלים יודעים. אשמח אם תצרי קשר: [email protected] מקווה לשמוע ממך... דניאל

ליילה

New member
כל הכבוד דפנה, ואני מכריזה בזאת

על שירשור תמונות שלג לרגל מזג האוויר. כל מי שיש לו מצלמה ונמצא באזור שבו הכל הפך לבן (או כמו שהדודה סיפרה לנו - כל הגן לבש לבן... אין אני לא נרגעת מזה, כל פעם שיורד שלג אני שרה את השיר..
), קדימה לצלם!!!! אני יוצאת עכשיו לעשות כמה תמונות יום כתום ולבן לכולם

nirnir1

New member
וככה גם ניזכר בארץ, איך נראה החורף

לנו יש רק שמש שמש ושמש, בסוף השבוע שוב צפוי להיות הרבה יותר חם מהרגיל, אז כמו שכל היהודים הטובים תורמים וקונים אגרות חוב של ישראל- הבונדס. אז תרומת חברי הפורום תהיה, " מראה של חורף" למען תושבי המולדת! תודה מראש בשם תושבי ישראל באשר הם.

iditusa

New member
בקנזס הרחוקההה

טפטף היום מעט שלג אבל כלום עוד לא נערם. מה שכן, הטמפרטורות מאד ירדו השבוע.

Gefen

New member
Idit my Dear...... ../images/Emo24.gif

!!! I miss you down here And yes, we already have a babysiter and we try to go out once a week, as we used to in Kansas. I think that if you were here, it could be so much more fun, I do not have any real friends here ,not just yet, but the truth is...that I barely have the time for making new friends, you know.. Are you going to celebrate Thanks giving this year? With who? and how is work And write some more here.. Gefen

who can it be

New member
אני מנחש שבתמונה השלישית

שם בתוך המבנה המחומם והנעים שלהן - הן .... יושבות ..... ואוכלות .... ואולי אפילו משחקות פוקר

ליילה

New member
התמונה השלישית זה למען האמת

המחלבה, לשם הן מגיעות שלוש פעמים ביום כדי להחלב. הרפת במקרה שלנו היא קצת יותר גדולה.... אם היה לי מסוק הייתי עושה לכם צילום אוויר שלה, כי אין דרך אחרת לתפוס את הגודל של העניין....

למעלה