שלג על עירי

ShakeSpearE

New member
שלג על עירי ../images/Emo113.gif

קצת באיחור, אבל צילמתי!! (נראה לי שאני יותר מתלהבת מזה שאני מעלה קובץ-- פעם ראשונה. נראה אם ילך לי. ובאדיבות סלסרו...:) אגב--היה לי מבחן היום, והלך רע. בגלל זה רק עכשיו יש לי זמן להעלות תתמונה. מה עשיתי בשלג? למדתי למקרו. וצילמתי קצת.

rigoletto111

New member
סחתיין על הצילום../images/Emo143.gif

ובעניין המאקרו, המסקנה הכי טובה שקיינס הגיעה אליה היתה כשאמרו לו : אבל לפי התיאוריה הכלכלית הליברלית לטווח ארוך השוק מתאזן, אז למה אתה ממציא תיאוריה חדשה? קיינס: לטווח ארוך, כולנו מתים. < ריגולטו בסיוע לקראת מועד ב
>

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

מילא אנחנו, גם השוק לא-מי-יודע-מה חי כרגע.

rigoletto111

New member
לגבי ישראל, טרם נולד הכלכלן

שיצליח לבנות מודל לקיום חברה שיש כל כך הרבה ערבים וחרדים שעסוקים בעיקר בלשבט את עצמם... אבל מאקרו זה מעניין, לפחות עד שמגיעים לחישובים, נכון שייקס?

וטרם נולד האיש שיצליח לשכנע אותם

להפסיק להתרבות בטור גאומטרי בדרכים דמוקרטיות (לא כמו בהודו בימי אינדירה גנדי כשפשוט עיקרו גברים שהביאו יותר ממס' מסויים של ילדים)

rigoletto111

New member
הבעייה היא שפה בארץ פשוט מעודדים

אותם ללדת מה שיותר. כל מיני בדואים שייבאו מהשטחים 5 נשים ומקבלים 30,000 שקל בחודש וחיים מזה לא רע. אם ינהיגו תהליך שבסופו קצבאות הילדים לילד השישי ומעלה יבוטלו (בהדרגה) זה יוכל לסייע. אגב, גם איראן מתמודדת עם זה היטב, בדרכים דמוקרטיות ובלי עיקורים .

האיראנים מצליחים כי אנשי הדת שלהם

הסכימו לרעיון שעקב סכנת התפוצצות האוכלוסין שמשמעותה עוני ורעב אפשר להגמיש את ההלכה בעיניין הבאת הרבה ילדים לעולם.

ShakeSpearE

New member
מעניין מאוד

אגב קיינס, לפחות זה מנחם שמתים בשיווי משקל.

אני מוחה בתוקף!

קיינס היה זקן טיפש. "It's all about the money" במילים האלה ממש השתמשתי כשנפגשתי איתו לארוחה במסעדה. בתגובה הוא אמר את השטות שלו עם הטווחים הארוכים. כשגמרנו לאכול והגישו את החשבון הוא טען בתוקף שאיננו חייב דבר ושהכל עניין פסיכולוגי. בסוף אני נאלצתי לשלם. בברכה, נשיא ועד המיעוטים.

למעלה