שלג בלאגן!

rinani

New member
גילי פה נעבור לגור בצפון!!!

נעשה לנו דירת רווקות שלנו כל בת שגרה לא בצפון ומתה לשלג מוזמנת לבוא לגור איתי ועם גילי במקרה והיא תרצה!

לגור שם? אולי רק לבקר.. כל פעם כשיש

שלג. אני נשארת לגור בעמק חפר. תודה אבל את מוזמנת לכפר מונאש יש לי כדורי קלקר (בתוך פוף)

s h e e p i t

New member
באמת מזל שיש פוף....

אני מסתפקת בקופסא הזאת שהופכים אותה ויש איש שלג באמצע ואז מחזירים והשלג יורד עליו
לא משנה שיש לי כזה... אבל גם דמיוני זה טוב

rinani

New member
גם לי יש בפוף אפילו יש לי שניים

כאלה! אבל בכפר מונאש לא בא לי לבקר זה יותר מידי קרוב לביצפר!

זהו? החרמת את כפר מונאש?

דווקא לפי מה שאמרת לי לאחרונה, די נהנת אצל גל בסופ"ש זה! ורק שתדעי שיש יתרון בלגור ליד בי"ס (ע"ע 'רנה מתעוררת כל בוקר בשש ומשהו') ערב טוב

rinani

New member
בזה את צודקת אבל כל יום

אפילו בשישי שבת לקום וצאת קצת מהמושב ובום... לראות את ביצפר אין לי חשק! את מוזמנת לבוא לגור איתי! אבל תזכרי נתניה עיר הפשע אני פשוט רגילה!

חחח זה באמת לא ככה

תראי.. אצלנו זה לא כמו באביחיל- אין ממש לאן לצאת מהמושב לאן כבר אלך? לתחנת דלק בצומת רופין? לפרדסים שמקיפים את מפעלי מעברות? אז אם יוצאים מהמושב זה בד"כ ברכב.. וחוץ מזה.. זהו.

א ל ו ש ה

New member
טיילר, לא עשית לי שלג....

הבטחת!!!!
משעמם לי פחד.............................................

MatanTyler

New member
יצא לי באיזור החרמון בטעות

עד מחר אני מתקן את זה. אה כן, אלה מזכירה לי להגיד לכם שהשתכללתי יותר לא צריך לנסוע עד לכותל כדי לפנות אלי אפשר גם דרך המסרים בתפוז...:)

זורקה

New member
ברגע זה ממש יורד פה ברד רציני!!!!

כן כן!! איזה כיף!! ב"ה זה יעשה הסבה לשלג.. סתם אני אפילו לא אקווה.. מזל ששוסיוב הסב את תשומת ליבי לזה כי אני חשבתי שזה סתם גשם חזק מאוד.. ומה מסתבר? שאצל אלה לא יורד ברד! חהחהחה ואיזה כיף לכל צפון הגולן שיורד אצלם שלג ובטח מחר הם לא יבואו לבצפר הזונות!

הצילו!!!!!!!!1

קלטו ... הרגע היה רעם חבל על הזמן מפחיד ביותר הוא אשכרה הפעיל תאזעקה של האוטו!!!! היסטרי!

זורקה

New member
אין אצלה שלג

אבל ששששש לא מדברים על זה גם אצלי אין שלג, אבל היה לי ברד שנערם על הכביש.. ואני מרשה לעצמי לקוות שמחר ירד שלג בקצרין..

א ל ו ש ה

New member
שי, עוד מעט יש מיונים!

ולא כדאי לך להתקרב אלי שם, כי אני פשוט אהרוג אותך! לא, אין אצלי שלג, ומצידי אתה יכול ללכת למות. אני אתלונן כמה שאני רוצה!

kedeman

New member
לא הצלחתי להבין קודם מההודעה של זהר

אם לא יורד אצלך ברד כי לא יורד כלום או כי יורד שלג אז שאלתי תהרגי אותי וזהו!!!! (זה סוג שי ביטוי... לא אומר שאת באמת צריכה לעשות את זה)

THE sky angel

New member
"סוג שי ביטוי"... חחח משפט מאוד מצח

מצחיק* ואמיתי.. אי אפשר להגיד שי בלי להכניס איזה קללה או איום באמצע.. חיחי..

למעלה